melikenrtsn213_ Kızlar doktorum 11+4 de ikili test istedi ve sonuçların 20 gün sonra çıkacağını söyledi. Ama genellikle 1 2 günde çıkıyormuş neden bize bu kadar geç denildi bı bilgisi olan var mı
Birkucukmutluluk melikenrtsn213_ özel hastane mi devlet mi öncelikle gittiğiniz? Ben özel hastanede yaptırdım bana doktorum 15 güne çıkar demişti. Yanlış olmasın 8. Gün çıkmıştı sonucum bilerek fazladan söylüyorlarmis aksama vesaire olursa diye.
Aleynaceyhannnn melikenrtsn213_ ben devlette yaptırdım geçen hafta cuma günüydü bana 3 iş günü içinde çıkıcak dediler ama pazartesi çıkmıştı yani 1 iş gününde hem sonuç hem kan testi çıktı ama henüz gösteremedim 15 gün sonraya randevu veriliyor mhrsden maalesef
Pinkk444 melikenrtsn213_ Devlette daha geç çıkıyor olabilir canım benim doktorda 10 günde demişti 4 günde falan çıktı telefonla arayıp söylediler özelde bilgin olsun
melikenrtsn213_ Bihterrr yaa öyle mi , çevremde yaptıranlar bir iki güne çıktığını söyledi bende 20 gün deyince doktorum acaba kötü birşey mi var o yüzden mi uzun sürecek diye endişelenmistim
Birkucukmutluluk melikenrtsn213_ yoğunluk varsa bir de o sebeple 20 gün demiştir. Gayet normal özel olarak detaylı yapılan bir test olduğu için. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Bihterrr melikenrtsn213_ benim dörtlü tarama testim 4 günde çıktı ama ikili testim 15 günde çıktı . İkisini de devlette yaptırdım. Ama özel nasıldır onu bilmiyorum da arkadaşlarımın özelde de 15 gün falan sürmüştü ya
Simasu14 Aleynaceyhannnn aynı durumdayım bir günde çıktı ve 17 gün sonraya falan verdiler yani Haziran 15. Anlamıyorum sonuclar çıkmış 2 dk bakıp soyleyecekler bu kadar strese giriyoruz
Busra19s melikenrtsn213_ biz de özelde yaptırdık 10 güne çıkar dedi cuma yaptırdık Salı çıktı sonuç yarın da nasipse doktora gideceğiz sonuç bilgisi kontrol vs için
melikenrtsn213_ Busra19s demek ki değişiyor hastaneden hastaneye hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah 🌸
Behiye_demir melikenrtsn213_ iki kızımdada 1 hafta içinde çıkmıştı bu sefer farklı bi devlet hastanesine verdik 3. Gebelıgım 15 gün dedi bakıyorum çıktı mı diye çıkmamış görünüyor birde 15 günün içine hafta sonu da giriyor mu hanımlar?
myavocado melikenrtsn213_ 1-2 günde çıkmamıştı benim de bir hafta on gün kadar sonra çıkmıştı. Ama 20 gün de çokmuş gerçekten.