orkidemm_ Ayyy kızlar doktorum bu gece 12 de çatlatma iğnesini yap dedi ama sonra ki 1,2,3,4,5 yani 5 gün ilişki dedi ya çok değil mi eşimin değerleri çok iyi ama gene de kaliteli olur mu ki bu durumda sperm 🙄lütfen cvp verinnnnn
Ozlemerikci543450 orkidemm_ canım dün öğlen 12 de iğne yaptırdım doktor 36 saat sonra yani bu gece 12 de ilişki yarın boş pazar ilişki pazartesi boş Salı ilişki şeklinde 1 hafta devam dedi
babygirl02 orkidemm_ üst üste çok değil mi ya benim bildiğim bir boş bir dolu şeklinde olması senin doktor baya uçmuş 😂
orkidemm_ Ozlemerikci543450 bence normali bu ama benim ki 5 gün diyor yani bilemiyorum hepsi niye farklı farklı diyor geçen ay da 5 gün demişti biz 4 gün değerlendirdik zaten olmadı
Ozlemerikci543450 orkidemm_ ben ilk kez bu ay yaptırdım ama sağlıklı sperm için dinlenme de gerekiyor ki rahimde de sperm yaşıyor yani dünkü ilişkinin spermi bugün hala canlı olabilir benimde eşimin testler çok iyi sayı hareket vs normalin üstünde
orkidemm_ Ozlemerikci543450 benim de öyle canım bana kalsa zaten gün aşırı olsun ama bu doktorum 5 gün diyor
bsra4213 Ozlemerikci543450 16.günüm bugün gebelik yok tansiyonum çıktı kalp çarpıntısı yaptı anlamadığım bir şekilde 10.günümden beri devam ediyor inşallah sizde olmaz herkes bir değil
Ozlemerikci543450 bsra4213 Allah Allah neden oldu acaba genel bi sorun mu var sebepsiz mi gebelik oluşmadı siz de ne kadardır deniyorsunuz