Kızlar ben yumurtlamasını hisseden biriyim, ilk adet gördüğüm zamanlarda bu sebepli hastaneye yatmışlığım var oradan biliyorum :)
Adet değildim ve aşırı karnım ağrıyordu hastaneye gitmiştik yatış verilmişti. Ama hastaneye gitmeden de ağrı kesici almıştım ona rağmen ağrım kesilmeyince gitmiştik. İlk muayenede ultrasonda vs bir şey görünmemişti ama ağrım geçmediği için de doktor apandisit olabilir diye yatış vermişti. Sonra bana alerji testleri vs yapıldı yoğun ağrı kesici serumlar takıldı ve ertesi gün apandisit ameliyatı saati belirlendi. Ama hastaneye yattıktan sonra yani serumları yedikçe bende ağrı kalmadı aksine deli gibi uyumaya başladım muhtemelen yorgun düştüğüm içindi. Sonraki gün anestezi uzmanı odama doğru gelirken bir hemşire abla beni odadan kaçırdı ve ultrasona götürdü. Bu sendeki apandisit olamaz çünkü ağrın geçti, apandisitte geçmezdi sen geldiğinde ilaç içip geldiğin için görünmedi ama şimdi görünür dedi ve ultrasonla baktı. Veeee sonra odaya çıktık ameliyat iptal oldu ve kadın doğum uzmanı geldi. Bana yumurtaların büyük olduğu için çatlamakta zorlanıyor o yüzden ağrı çekiyorsun. Bazı kadınlar yumurtlamasını hisseder demişti.
Gelelim bugüne, ben hala yumurtlama döneminde ağrı hissediyorum ve artık bebek denediğimiz için ne zaman yumurtladığımı da çok net biliyorum. Ovülasyon testim bugün pik gibiydi ama emin de olamıyorum. Yine de karın ağrısı, kas ağrıları, baş ağrısı ve inanılmaz derecede olan uyku durumumdan bugün yumurtlamamın yüksek olasılıkla başladığını anlıyorum. Yarına çatlar muhtemelen 🙈
Sizin de böyle hikayeleriniz var mı ? Yumurtlama sancısını hissediyor musunuz ?? Ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz ?