Meral0147 Kızlar ben marşa doğum hastanesine gittim hamilelik şüphesiyle gidip kan verdim sonra eve geldim sonuca e nabızdan bakarım dedim sabah 10 kan vermeme rağmen sonucu halen e nabızda yok böyle birşey yaşayan var mı?
Rabia97 Meral0147 2 gün içerisinde e nabıza koyuyorlar canım ben bulunduğum devlet hastanesinde Google dan yazınca laboratuvar kısmından bilgilerimi girerek öğrendim
Merve_50 Meral0147 bnde akşam acilde vermstim 2 sate cikar dediler ertesi gün acili arayarak ogrnmstim gelmedi e nabiza dedim
Bengo Muayene olmadan verilen kanlar e nabızda görünmez hastanenin kendi sayfasına bakın yada laboratuvara bağlanıp öğrenin
Meral0147 Bengo muayene oldum canım sonra kana gönderdi benden öğleden sonrayı bekleyemedim eve geldim e nabızdan bakarım dedim ama olmadı
Pamiramsi Meral0147 evet benim e nabıza 2 gün sonra düşmüştü sonucu öğrenince bize de yazın yani haber verin ne çıktı negatif mi pozitif mi
Meral0147 Pamiramsi ayy canım inşallah düşer bir karışıklık falan olursa gelde gene bekle pazartesiyi
Meral0147 Ummuarbc ayy inşallah düşer acaba ne zaman düşer bir bilgin var mı ya da yarın hafta sonu düşmeyebilir mi
Ummuarbc Meral0147 hafta sonu olduğu için bilemiyorum canım ama acile gidip baktirabikirsiniz sonuç verdik diye orada hemen öğrenmiş olursunuz normalde kan verildikten birkaç saat sonra doktorların sistemine düşüyor da bizde açılmıyor işte yarın gitme şansınız varsa uğrayın acile baktırın sonucunuza
xhbgns Meral0147 Sonuca göre pozitif hayırlı olsun yine de kadın doğumcunuza gidip muayene olun tekrar beta bakar sağlıkla doğup büyüsün