Floraa mervedmrcn merhaba ,ben burcu sarıgedik e gidiyorum devlette ,özelde ise Aslıhan kalkaymaz var medar hastanesinde
Eftalya54 mervedmrcn arastrma devlette sinan zorsu veya bulent sener bilge hastanesi özelde metin ulusoy
mervedmrcn Eftalya54 Rumeysamete Aslıhan hanımdan kimisi memnun kimisi değil instagramda güzel ilgileniyor gözüküyor ama bilemiyorum memnun kalan kadar kalmayanda çok
Rumeysamete Özelde medarda Ertan Zan, devlette Melih demir öneririm. Medarda Aslıhan kalkaymaz çok dolu oluyor bir saatten aşağıya girilmiyor ve bana ilgisiz gelmişti bıraktım başka özel kliniklerde çok iyi doktorlar var ama pahalı biraz
Selma2412- mervedmrcn eğitim araştırma da sultan canan hocayı tavsiye ederim çok iyi ilgili bir doktor
Eftalya54 mervedmrcn aslihana hc gtmedm.metin ulusoy memnunum oturun cay icelim diyin icer yani bz baya oturuyiruz muhabbetler gulmeler sorularimiza cevaplar aliyoruz muaynede acele etmiyo
Rumeysamete mervedmrcn evet öyle ama maalesef Instagramda görünen yüz öyle bence çok kalabalık her gittiğimde ama dediğim gibi aslında hiç ilgisi yok okadar başı kalabalikki hızlıca anlatıp çıkıyorduk yani
Hatceninblog mervedmrcn filiz dursun çeçen kendi kliniği var çok ilgili muayeneyi de oldu bittiye getirmiyor tavsiye ederim
Sinemm65 mervedmrcn Meryem kumbaşlıya gidiyorum. Özel kliniği var muayene ücreti 1100 tl. Çok memnunum her gittiğimde ultrasonda detaylı bakıyor sürekli bilgiler veriyor çok tatlı bir doktor.
Floraa Bulut54 Bulut54 ben bi kaç aydır gitmiyorum bilemeyeceğim şuan ne kadar Epson gittiğimde 1250 TL ödemiştim
Sinemm65 mervedmrcn serdivan avm nin yanında hemen İMK klinik diye aratabilirsiniz. İlknur gezgin kuşçuyla aynı klinikteler.
Sinemm65 mervedmrcn doğumu medarda yaptırıyor en son 20 bindi ama zam gelecekti sanırım. Haftaya randevum var gidince doğum ücretlerini görüşücem