Sevgi2023 Kizlar sat 7 mayis, Bat 6-7Haziran bugun yapdim 3de 3-5dk cektim Testlere guvenim yok maalesef
Purple95 Sevgi2023 merhaba artımed sanırım üstteki testler. Başka testte anında koyu çizgi çıktığı halde bu testlerde çok silik çıkmıştı ben yaptığımda.
_Mother_ Sevgi2023 ben gölge gördüm hepsinde benimde 8 Haziran bende biraz önce test yaptım görünürde bende de gölge var ama pembe olmayana kadar pek güvenim gelmiyor benim bazen testler gölge yapabiliyor
Sevgi2023 _Mother_ bende öyle düşümdüm ama 3testin 3dede golge olmasi 😣🤦🏻♀️yani bilmiyorum ya neye inanacami yarin sabah erken gebelil testi yapicam bakalim ne cikicak iaııah hamileyozdir
_Mother_ Sevgi2023 inşallah canım bende sabah erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum umarım ikimiz de sabah o güzel haberi veririz
Sevgi2023 Pamiramsi cok haklisin ama kendime hakim olamiyorum 😔negativ gordukcede canim cokk sıkılıyor
Pamiramsi Sevgi2023 aynı durumdayım canım emin ol 🥹🥹🥹 ben de çok üzülüyorum ama takmamaya çalışıyorum başka şeylere yönel