Nuralc Kızlar Marin ismi nasıl sizce? Kızımın doğmasına bir hafta kaldı ama hala isim kararsızlığı yaşıyorum. Marin Duru düşündüm sonra yalnız Marin düşündüm, fikirlere de açığım bu arada yardım edin 🥴
Cennet-polat Nuralc marin anlami ne veya yabancı bir isimmi pek hoşuma gitmedi açıkçası duru daha güzel tek
Nuralc Cennet-polat deniz demek, kökeni Latince. Bilemedim benm de kulağıma çok hoş geldi ilk kızımın ismi de Çağla Su, ikisi de anlam bakımından hoş durdu sanki ama kararsızım
Nuralc Selinmoon anlam olarak çok hoş ama tınısı alışılmadık olduğu için farklı geliyo sadece ama bende çok sevdim🥰 Duruyla yan yana nasıl oluyo sizce asıl kararsızlığım bu🤦🏻♀️
Nuralc dhbetul aile de Deniz ismi bir kaç tane var hep içimde kalmıştı aslında🥰 anlamını görünce direk atladım zaten 😁
Arelmom_ Nuralc ah benim en sevdiğim isim kızım olsaydı bende marin istiyodum oğluşum oluyor ismimiz Arel 🥰
Nuralc Arelmom_ isim hem erkek hem kız ama düşündüyseniz vazgeçmeyin bence nadir isimlerden çünkü. Türkiye’de sadece 153 kişide varmış 🥰
Arelmom_ Nuralc yaa hiç aklıma gelmedi hep kızım olursa marın oğlum olursa Arel dedim şimdi oğlum olunca hastane çıkışına kadar yaptırdım rabbim nasip ederse inşallah bide kızım olursa ismi hazır şimdiden ☺️
Nuralc Arelmom_ evet unisex bir isim. Olsun Arel ismi de çok güzel, sağlıkla gelsin inşallah minik🥰 kızınıza nasip olur inşallah 🤲🏻