B-urcu6 benim ikisi de suni sancıyla oldu ikisinde de hiçbir doğum belirtim yoktu. İkisinde de cumartesi öğlene doğru sancı almaya başladım ilk doğumum pazar akşam 10da, ikinci doğumum pazar öğleden sonra 4te oldu. İki doğumda da kesi yoktu benim. İkinci doğumda kendim dikiş istedim estetik amaçlı. Üç içeriye iki dışarıya dikiş attırdım. Dikiş sonrası hiç korkuttukşarı gibi olmadı. İki doğumumda da kendim yürüdüm çıktım bebeklerimi kucakladım. İlk doğumdan sonra birkaç gün hiç küçük tuvaletimi tutamadım kegel egzersizleri ile birkaç gün sonra düzeldi. İlk doğumda 18 gün kanamam oldu ikinci doğumda max 1 hafta. İlk doğumda hasta bezi taktım ikinci doğumda normal ped ile geçti. İki doğumda da epidural takıldıktan sonra açılmam ilerledi. İlk doğumda epiduralden bir sorun kalmadı ama ikinci doğumda epiduralden sonra baş ve bel ağrısı kalıcı kaldı. İki doğumda da doğumdan sonra hiç yatmadım, hiç ağrım sızım vs olmadı. Herşey bebeğin çıktığı ana kadar. Gerçek anlamda bebek çıktığı an tüm o sancı bitiyor sanki hiç sen çekmemişsin gibi. Şimdi ikizlere hamileyim normal doğum istiyorum ama birinin başı çapraz olduğu için sezeryan olacak gibiyim. Bende sezeryandan korkuyorum. Allah yardımcın olsun inşallah şeninde 🤲🏻