Findk9227 8 haftalık hamileyim arada bi eğilince yada bi şey alınca ağır olmasa bile sanki yel gibi bi şey resmen bi giriyor aşırı ağrıyor bi kaç saniye sürüp gidiyor dün misafir vardı temizlik hazırlık yaptm ama hiç ağır kaldirmadim bu durum hamile kalmadan önce de oluyordu anı hareket yaptigimda yada ağır kaldırdığımda olurdu 2 3 gün sürer sonra geçer ama şimdi bebek var diye çok korkuyorum uzanınca falan hiç olmuyor hareket ettiğimde arada oluyor endişeleniyorum 😢😪 hastaneye gitsem mi bilmiyorum eşim işte 2 yaşında oğlum var nasıl gidecem bilmiyorum akşam gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum 😓 inşallah bebeğime bi şey olmaz
kuzusunun_annesi Findk9227 korkma aynı ağrı bendede var şuan 18haftaligim fazla eyilip kalkın a oluo illla ağır is yapmak gerekmiyor bebeğe bi zararı olacagini düşünmuom olsa benim de olurdu bu zmana kadar dua ethep
Findk9227 kuzusunun_annesi evet bende daha önce olduğu için bebekle alakalı bi şey değildir diyorum ama yine de korkuyorum sonuçta bebek bele tutunuyor diye 😭
kuzusunun_annesi Findk9227 özellikle çok eğilip kalktigimda oluyor benim hamilelikten öncede temizlik yapınca tutulurdu belim şimdide aynı o yüzden çokta umursamiom
Findk9227 kuzusunun_annesi anladım aynen benimde öyle oldu bu sefer ama genelde ağır alınca falan ağrıyordu ondan endiselendim inşallah hayırlısıyla bebeğim doğsun sonra bi dr a görünürüm
kuzusunun_annesi Findk9227 amin inşallah yavrularımizi sağ salim sağlıklı şekilde nasip etsin Rabbim bizlere