Sevginur61 Kızlar bugün bebek vajınamı ittiriyor zorluyor sanki karnımdan çok aşşağıda vajınamda baskısı hissediıyorum normal mi çok endişeleliyim 26 haftalığız
Fatma_ecem4 Sevginur61 aynı bendede oluyor yaklaşık iki haftadır vajinada çok sık hissediyorum bide ağrı oluyor altta bende 26 haftadayim
Ecekaplan Sevginur61 Çok normal canım tedirgin olma bebeğin pozisyonu ile alakalı sıkıntı yok demişti doktorum yorulunca daha çok hissediyor insan
Ebruli6 Sevginur61 bende 26 haftalik gebeyim ve 3 haftadir uzerimi degistirirken ozellikle bcaklarimi cekerken vajinamda agri birde yatarken ayaga kalkinca cok merak ediyorum normalmi vajinadaki agri aci
Mzzz Benim son haftalarda olurdu çıkacak sanıyordum olduğum yerde kalırdım ne çıktı nede kanala indi doğum esnasında sancı ile kanala indir ama sen yinede mutlaka doktoruna danış canim
Minkkelebekk Benimde o haftalarda öyle olmuştu idrar yolu enfeksiyonu varmış böyle bir durumun var mı
Minkkelebekk Sevginur61 ondan kaynaklı oluyor işte bende 24-25 haftalarda geçirmiştim o şekilde oluyordu 33 haftalık olduk 2.enfeksiyonu geçirdim az kaldı tabi ama doktorumda enfeksiyondan demişti
Sevginur61 Fatma_ecem4 aşşağıya mı kaydı yanlış bişey mi yaptım ondan korkuyorum kendi kendime bişeyler düşünüyorum doktora da ulaşamam şuan
Bendis Benimde o haftalarda aşağı tarafa doğru ağrı oluyordu daha aşağıda hissediyordum. Ters durduğu için ayaklarıyla vuruyormuş belki sizinde öyledir. Yinede her ihtimale karşı bence bir doktorunuzla görüşün
Sevginur61 Ecekaplan o his çok değişikmiş ya bebek düşecek gibi hissettim yada başka bir sorun var gibi
Minkkelebekk Sevginur61 idrar testinde çıktı normalde hiç belirtisi yoktu istersen bir idrar testi ver ama hastanede kültür testide baktır idrardan hem normal idrar hemde kültür olarak daha net belli oluyor
Ecekaplan Sevginur61 İster istemez öyle bı düşünce oluyor ama biliyoruz ki hemen çıkıp düşecek bişey değil hele ki büyüdükçe, sezeryanda bile kaç kat kesilip alınıyor normal doğum da o kadar ikinmaya kesmeye karşı yine zor geliyorlar biliyoruz hepimiz 🫣☺️
Esum48 Ebruli6 benjm de ayni sekilde canim makat durusla mi alakali acaba doktor makat durdugunu soylemisti bana
mucizemgelsin61 Bence doktoruna bi görün derim ben 18 haftamda öyle hissetmiştim meğer açılmam olmuş mecburen almışlardı bebeğimi