Arkadaşlar bu benim 5. Gebeliğim 3 bebek kaybım var yaşayan bir oğlum var şimdi 3 yaşında Allah nasip ederse 35+5 haftalık hamileyim en başından beri riskli geçiyor gebeliğim ilk haftalarda kanamam olmuştu kanama alanı olmuştu şükür onu atlattım yaklaşık 10. Hafta ve 22. Hafta arası çok güzel gidiyordu herşey 22 de detaylı ultrasona girdim şükür bebeğim gayet sağlıklı çıktı hatta kilosu 1 hafta ilerdeydi bu Arada ikinci oğlumda şekerim çıktığı için en başından beri şeker ölçümü yapıyordum 23 te şekerim olduğunu öğrendim ve diyete başladım bu arada 22 de plesentamin aşağıda olduğunu öğrendim neyse dinlendim elimden geldiğince ama bu haftaya kadar çıkmadı maalesef şekerim de iyi arada yükseldiği oluyor ama genel anlamda güzel gidiyor ama 30 dan sonra bebeğimde gelişim geriliği başladı 5 6 haftadır boyu kilosu ve kafası 2 hafta geride bugün kilosu 2300 civarı boyu da 47 cm civarı çıktı yani doktor minyon olabilir diyor detaylı temizdi çünkü ben zayıf doğmuşum eşim kilolu bu arada ilk oğlum 37+3 te 3080 Gr 49 cm ikinci oğlum 38+1 de 3100 Gr 49 cm doğmuştu bu doğumum 37 de olacak en fazla 2600 48 49 arası doğar diye düşünüyorum yani doktorum gelişim geriliği için normal de olabilir ultrasonda bizim göremediğimiz bir şeyde olabilir dedi yani detaylı temizdi geçenlerde perinotoloji doktoru da baktı bir sorun gözükmedi oğlumun sağlığında bir şey var mıdır ki çok korkuyorum bu arada özele gidiyorum doktor pazartesi tekrar bakacak eğer plesenta çok riskli bir durumdaysa fakültede de olabilirmiş doğum napacagimi ne düşüneceğimi bilmiyorum artık çok korkuyorum çok fazla risk var çünkü sağlıcakla kavuşabilecek miyim acaba oğluma başına gelen var mı yardım edin lütfen 🤲