Sedaozcan16 24 mayısta yumurtlama dönemimdi Tam 1 hafta oldu hamilelik belli olur mu Adetime de 1 hafta var Silik çıkar mı testte Önceki gebeliğimi adetten 3 gün önce öğrendim
Masal0018 Sedaozcan16 yumurtlamanin üstünden 15 gün geçtiyse çıkıyor idrarda benim çıkmıştı en azindan
kelebegim Sedaozcan16 bende kan da adetimden Bi hafta önce öğrendim sonra merakimdan bide idrar testi yaptım pozitif çıktı şükür 4+3 haftalığızz henüz haftayı keseyim görmek için gidicez ınsllh
Ayden6 Sedaozcan16 adetinize 1 hafta kaldıysa ve yumurtlama tarihinizin geçen hafta olduğundan eminseniz yumurtlama geç olmuş demektir. Yumurtlama üzerinden en az 2 hafta geçmeli çıkmaz daha
Seher05_ Masal0018 konuyla bağımsız ama bu yumurta akı gibi uzayan yapışkan akıntı olunca yumurta catlamıs mı oluyor ayın 17 sinde ve ayın 19 unda geldi
Mzzz kelebegim ama senin adetten 1 hafta önce hanımefendinin daha yumurtlayali 1 hafta olmuş ikisi çoook farklı şeyler
Mzzz 1 hafta çok erken canım 10 gün geçmesi gerekir en az YouTubeda hamilelik nasıl oluşuyor onu anlatan doktorlar var dinlersen ne zaman test yapman gerektigini bilirsin 1 haftaninda ne kadar erken olduğunu🙏
kelebegim Seher05_ hayır pcos var bende gonalf yumurta büyütme ile yumurta takibi yapıldı yumurta büyüyünce catlatma ignesi oldum iğneden 14 gün sonra test yaptım pozitif çıktı şükür