ummanela Aynı şehirde yaşamadığınız ve kuzeninizin çocuğu gibi uzak akrabanızda olan ikili ismi çocuğunuza verir miydiniz? Yani iki ismi de beğenmenize rağmen sadece sülalenizde bu isimden birinin olması çocuğunuza koymanıza engel olur mu?
Myrtle ummanela cocugun hali tavri da hosuma gidiyosa verirdim, anne babasi da sevdigim saydigim biriyse bi de 🙂
Meral_56 ummanela Bu kuzenim ve onun eşi ile olan iliskime bağlı eğer sevdigim anlaştığım kisilerse aynı ismi verirdim. Ama fesat ve samimiyetsiz insanlarsa başka isim düşünürdüm
cesaretinvarmiaska ummanela Çünkü çocuğumun ismi tek ve özel olmasını isterim. Akrabada olmayan bir isim tercih ederim
Buse344161 ummanela benim takıntım var o konuda ya sülalede kimsede olmayan ismi koydum da rahatladım. 😂 sevmiyorum öyle şeyleri benim kızımın ismi tek olsun aynısından olsun istemiyorum 😀 benim takıntımdan ötürü sen istersen koyabilirsin tabiki ama çocuğun ailesinin karakterleri nasıl insanlar ona bakarak koy o ismi derim bence😌
Freefam ummanela ben de koymazdim en azindan bir ismi kesin degistirirdim benim akrabalarim kesin dalga gecerlerdi kiskanc falan derlerdi hakkimda kimseyle gorusmememe ragmen 😡
Aysegul166 ummanela ben rüyamda eşimin kuzeninin (3 yaşında) ismini sayıklayıp oğluma bu ismi koyucam diyordum. O sırada hamile oldupumdan haberim yoktu yinede koymadım ismi kerem ali ydi
myavocado ummanela koymazdım ben, çünkü benim çocuğumun adının aynısını kuzenim filan koysa ne saçma kendi fikri yokmu diye düşünürüm. O yüzden ben de koymam.
ezooezz Eşimin kuzeninin çocuğunun adıyla aynı beğendiğimiz isim içimize sinen başka hiçbir isim olmadı. Aynı şehirdeyiz çok sık olmasa da görüşürüz. İçimize başka bir isim sindeydi keşke ama olmadı. İki ismi birden koymazdık belki ama .
piiremsesinannesiii ummanela ben vermezdim eşim de babamın kuzenin kızı ile aynı olan bir isim koymak istedi kızı da hiç sevmiyordum zaten koymadım ki kafamda hep annemin ismini vermek vardı kızıma öyle de oldu🧚🏻♀️