yesmad Bu ay klomen dozu artırıldı ve boyutları kontrolsüzce büyümüş dedi doktor. 25-27 mm arası bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi çatlatma iğnesi vermedi
Lila2455 yesmad çatlaması gerekiyor çatlamazsa kist oluşturur havuç kürü yapın isterseniz eğer iğne vermediyse
Zeynepci012 Çok iyi büyümüş neden iğne vermedi acaba çatlamışmı siz değerlendirin yinede akıntı varsa
yesmad Zeynepci012 iğneye boş yere para vermiş olursun dedi ya çatlamak üzere ya da kalitesiz yumurta olduğu için kontrolsüzce büyüdü dedi
yesmad Zeynepci012 havuç kürü nasıl acaba bu ay ceviz badem kabak çekirdeği incir tükettim ondan mı acaba anlamadım doktor umutsuz konuştu
Zeynepci012 yesmad klomene regln 5. Günü başlamadın mı düzensiz nasıl büyümüş ilk defa duydum ben klomene regln 5.günü başladım ilaç bitti gittim 17.18 mm büyümüştü iğneyi diğer gün vuruldum ilişki 3 gün üst üste oldu sonra gün aşırıydı öyle tuttu yani bizimki
yesmad Zeynepci012 5. Gün başladı geçen ay da kullandım geçen ay hiç büyümedi bu ay günde 3 tane kullandım
Zeynepci012 yesmad havuç suyu iç çatlaması için yoksa kistte döner doktorun neden böyle bişey yapmış büyüyen yumurtayı neden çatlatmıyor ki biraz fazla büyümüş belkide o yüzden olabilir