Karahisari aslanmom19 üniversite hastanesindeki perinatoloji için yeşil alana gerek yok. Direkt üniversitenin randevu sisteminden alabilirsiniz. Devletteki oerinatoloji için devlette herhangi bir kadın doğumcunun yeşil alan açmış olması gerekiyor.
Mzzz Merhaba canım benim bir tanıdığım var aynı senin gibiydi ikiside sezeryandi aralarında 2 ay ya var ya yoktu bir sorun olmadı galiba biri5 diğer 4 yaşında çocukların kendiside gayet sağlıklı
ucigdem aslanmom19 sezeryan oldugunuZ sanırım ama doktora sorduğumda 40 dan sonra hamıle kalan var sorun olmaz demişti sadece çocuk büyüdükçe çok daha fazla baskı hıssedersn dıkıs yerinde
aslanmom19 ucigdem evet ağrı da var ama ölümcül diyince cok takıntı haline getirdm kendi doktorum da cok ygun ameliyat haftasıydı. Allah büyük teşekkür ediyorum
Eceninanne aslanmom19 benim kuzenim de oyle hıc bır sıkıntı yaşamadı . Olumsuz dusunme bence etkileme kendini . Benim oğlumla kızım arasında 1.5 yas var .
Adnlncm aslanmom19 benimde kızım şimdi 9 Aylık 6 aylık hamileyim doktorum bir sıkıntı olmaz dedi sezeryanla doğum yaptım
aslanmom19 Adnlncm inşallah Allah razı olsun inşallah sağ Salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. 🥰
Zeyasln aslanmom19 kuzenimde 40 çıkar çıkmaz 2.hamile kaldı sezeryandı bir sorun yaşamadı sizde yaşamadan yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
sacmalamakizim aslanmom19 Canım yapacak bir şey yok olan olmuş artık, mucize olmuş resmen sağlıkla gelsin inşallah. 😊
aslanmom19 sacmalamakizim gerçekten o kadar ilaçlarla mucize cok şaşırdık tek isteğim saglıkla gelsin Allah razı olsun ❤️
Minupa--03 aslanmom19 abimle bizim aramızda da 1 yaş yok annem abimin doğumundan sonra supriz hamile kalmış bana sadece çok çok istirahat etmiş annemde bizi sezeryanla doğurdu
Ecekaplan aslanmom19 4 sene geçti sezeryan olalı şuan 36 haftalık hamileyim 37 de günüm gelmeden beni de alacaklar bebek iç dikişe baskı yapıyor tehlikeli diye , kolay kolay iyileşmiyor malesef bu sezeryan yarası demek ki ,