Karam3838 Benimde 38+3 ebe 2 parmak açılman var dedi bebiş 3700 kilo cuma günü erken gel alırız belki dedi kilosundan dolayi normal doğumdan korkmaya başladım kızlar siz ne düşünüyorsunuz 😣
Vethekelif Atasever allah yardımcın olsun canım biz de 38+1 iz ama sanki ufak belirtiler başladı gibi 1 haftadır kaşıklarımın orada Bebiş ama başka bir şey yok
YaseAlp Atasever 40 ı görecez sanırkm dedi. Nst de normal. Cuma bi daha gidecez nst çekecek. Ama ben bugün cok baskı hissediyorum. Kaç aydır bugün ki gibi olmadı hic. Canım yanıyo dönerken
Atasever Bendede belirtiler var sancilar duzensiz belimden kasiklarimdan vuruyo ishal var 3 gundur akintim cogaldi.ama ortada bebik falan yok bir de kasiklarimla karnimin alt tarafincok agriyo sanciyo dogum yakinmi acaba ?
Hediye09 Bende şuan 38+1 im,cati muayenesi oldum normal doğuma uygun dedi doktorum, bebek oturmuş baş aşağı imiş, ama açılma vb. Yok henüz.39+5 e kadar kendi sancın gelip doğum olmaz ise, suni sancı verip doğurtmayı planlıyor. Sizce nasıl,neden böyle bi durum oluyo.kendi sancıma normal doğumda olsun istiyorum.bu durumu sebepleriyle anlatabilecek olan var mi??