odtz Omega-3 ne kullanıyorsunuz kaçıncı hafta içmeye başladınız benim doktorum önermedi ne olduğu belli olmayan şeyler falan dedi ama ben içmek istiyorum tavsiyeniz var mı
_almirasmom odtz 14. Haftada multıvıtamıne basladım balık yagından tut hersey var ıcınde vitafemin DHA adı 450 tl
Enfal_06 odtz oceon mumy kullanıyorum kadın doğum doktoru elenatal yazmıştı Perintolji uzmanı onun yerine oceon mumy al dedi önceden decavit kullanıyorumdum sonra içeriği yeterli olmadığı için oceon mumy geçtim
myavocado odtz ben doktorum önermediyse kullanmazdım, ben de ayrıca balık yağı kullanmıyorum, multivitamin, demir hapı, magnezyum, d vitamini kullanıyorum 🤷
Momofates Vallahi benim doktorum verdi ama ben kullanamadım doktoruma söylediğimde de çok önemli değil değil demişti demek ki öyle aman aman önemli bir şey olmadığını düşündüm ben de
seddackr Ben elenatal 2 kullanıyorum. İçinde omega 3, dha, epa, tüm vitamin ve mineraller var. Bide demir ilacım var.
Babymom07 odtz bende kullanıyorum ama hap şeklinde doktor önermişti günde 1 vitamin hapım 1 de balık yağı hapım var pregnacare plus hamilelere özel zaten 3. Aydan sonra başladım
teachervera odtz Ben zorunlu içiyorum preaklamsi geçirdim ilk gebelikte ikinci ve üçüncü de doktorm 12 haftalık iken başlattı preaklamsi önlüyor dedi