ValideSultan Sibelmelike merhaba ben 13+ 5 günlük anneyim 10 gün kadar oldu yaptıralı öncesinde ileri ultrason için hocaya gittim testide o sırada yaptılar inanılmaz memnun kaldım kalp damarları omurgası böbrekleri hepsine baktı hoca çok keyifliydi tavsiye ederim
Kvsrnl123 Sibelmelike ibb de yani küçük çekmecede baypark hastanesi açıldı yeni orası 190 tl ikili test çok iyi davranıyorlar tavsiye ederm muayne ücretide 35 tl devlete gitmedim pek araştırmadım ama kanuniyle bakırköy sadi konuk dedi ama bakmadım
Kvsrnl123 Sibelmelike murat kölük yada esenyurt devletteki doktor demiştir kesin dimi bunu saçmalık bencede 😂😂
ValideSultan AyEr tahlil detaylı ultrason ama hoca mesane dolup boşalıyor böbrek damarı kalp damarı falan herşey söyledi ölçtü test dahil 400 ödedim ama ben diyetisyenim diye hoca indirim yaptı normalde sadece muayenesi 600 tl
sumeyye06 AyEr dogum gunun ne zamaaaann bencede senin kiz ya baba da oyle geliyo anneler hissediyo bide heralde 😚 sen ikili taramayi 13.haftada mi yaptrdn canm benim doktorum 11.haftada gel dedi
Sedef-345 AyEr hadi hayırlı olsun 🥰🥰🥰 bende 15. Haftada gidicem cinsiyeti netleşsin öğreniyim diye :)))
Bsp AyEr ne icin ne kadar ödedim anlamadim ben ikili yaptirmadim 4lü test yaptirdim onuda murat kölukte yaptirdim nurhan kahramana
MerveZafer Şimdi gittiğim hastaneyi aradım muayene ücreti haricinde 35 tl alınıyor dediler. O kadar fazla ücret çıkaranlar neye çıkarıyor acaba 🤷♀️
AyEr MerveZafer kımse keyfınden para cıkarmıyor her hastanenın parası farklı ıstanbul avrupa yakası hastane konusunda pahalı bıraz bızde 300 verdık arayıp sorabılırsın zaten bızım hastane ucretı bıldırmıyor pahalı dıye
AyEr ValideSultan canım bızım doktorumuzda soyluyor benım bebegım hep yuzustu yatıyordu bız o yuzden gec ogrendık
Emelmns Gozdeeerss aynen öyle abartılı yaptıkları birşey yok fiyatlar neye göre belirleniyor acaba 300 e 500 700 e yaptıran var büyük paralar vallaha