Elifffff16 Kızlar 31 haftalık olmam gerekırken bugün 10 gün geriden geldiğimi söyledi doktor ve bunun nedenini de söylemedi ne yapmalıyım sizce bebeğim 1410 gr
OguzMoms Elifffff16 Benimde 35.haftada karın çevresinin 2 hafta geriden geldiğini öğrendim doktorum detaylı ultrasona gönderdi çok şükür hicbisey çıkmadı doktor sadece kilosunu etkileyeceğini söyledi yoksa organları kemikleri haftasıyla uyumlu dedi 37.haftada 3 kilo olmuştu nasip olursa pazartesi doğumum var 39+1 de 🙂 doktorum artık kafana takma doğunca sen onu besleyip kilo aldircaksin bende 2200 gram doğdum ama şuan 1.80 boyunda adamım dedi 🤭
Sermec27 Elifffff16 bizimde 2 2 buçuk hafta geride detaylı temiz çıktı ama 30 dan beri böyle doktor ya minyon dedi ya da bizim göremediğimiz bir şey var dedi ama 3 4 hafta geri olmadığı sürece sorun olmaz dedi 35+5 im 2300 47 cm civarı kafa boy ve kilo geride 37 e doğum olacak
Kakulimmm Elifffff16 ben ilk gebeligimde bu problemi yaşadım bebegin gelişim gerideydi. Birgün de kontrol diye gittim acil sezaryana alındım. Keske doktor şuan nedenini araştırsa. Ikinci gebeliğim doktorum kan sulandırıcı vardi. Sukur şuan için yolunda her sey
BTAU Elifffff16 hiç kafana takma bana 32 de kilosu bir hafta bacak boyu iki hafta geride dediler dün 35+3 te gittiğimde haftasıyla uyumlu çıktı ikiside canım çok şükür. Önemli olan bebeğin düzenli kilo alması uzaması. Minyon kişiler minyon bebek doğurabilir yada çok kiloluda doğurabilir yani bu tamamen sizin beslenmenizle bebeği beslemenizle alakalı.
Elifffff16 OguzMoms hayırlısıyla kucağına alırsın İnşallah korkmam gerekmiyor değil mi çünkü çok stres yapmaya başladım ama detaylı ultrason doktorum bir sorun olmadığını söyledi
OguzMoms Elifffff16 Detaylı ultrasonda sorun cikmadiysa bende dert etme benimki temiz çıkınca doktorum daha üstünde durmadı bile hiç
ozguyos1_ Merhaba on gün normal karşılanabilecek bir durum hiç endişelenmenize gerek yok 🥰 sağlıklı beslenin bebeğe kilo aldıracak şeyler tüketin sağlıkla kucağınıza alın inşallah bana da 6 gün geriden geldiği söylendi yediklerime dikkat ediyorum
Kakulimmm Elifffff16 kefir için. Kefir çok aldırıyor. Muz yiyin hergun yumurta ceviz süt kabak çekirdeği bir de haftada bir muhakkak baklagil yiyin.
Elifffff16 Kakulimmm Kakulimmm bende bunla karşılaşmaktan korkuyorum gerçekten ve kesin bilgi vermıyor sürekli 10 gün sonra gel falan diyor
Elifffff16 BTAU sanırım beslenme konusunda daha dikkatli olmam gerekıyor gerçekten çok teşekkür ediyorum içime su serptiniz 🥰
BTAU Elifffff16 ne demek canım benim. Ben yumurtamı günde ikiye çıkardım her gün bir büyük bardak (330 ml) süt içtim bir muz yedim. Haftada bir baklagil ve mutlaka et tavuk yedim. Bu şekilde normale döndü seninde döner inşallah canım.
Rabiaozcnn Benimde çok iyi giderken 2hafta 6 gün geriden geliyor dedi sorunu bulduk kordon dolanmış boynuna