Canım valla 8 ayı geçtik hala kusuyorum ilk 6 ayım inanılmaz kusmuklu geçti bende işe gidiyordum serviste yanımda poşet taşıyordum servisten bi iniyordum ilk bulduğum yere sabah bulantılarımı söylemiyorum bile ne ilaç kullansamda ne yesemde geçmedi hala geçmedi devam ediyor ama azaldı bende kusmaktan mahvoldum zayıfladım ilk zamanlar ağlıyordum kusmaktan sıkılmıştım hiç bişey gözüm görmüyordu eşimle bile ilgilenemedim evle hele eşim uğraşıyordu işte sürekli tuvaletteydim hep kustum ne yediysem ama azalıyor merak etme hayata tekrar geri dönüyorsun oh be yemek yemek ne güzel diyorsun 8 ayı geçtik azaldı bulantı ilaca devam ediyorum ama en azından kilo almaya başladım bebeğimi hissettikçe karamsarlıktan çıktım seni o kadar iyi anlıyorum ki kimse benim kadar kusmamıştır ama merak etme geçiyor bende hiç böyle zor olacağını düşünmedim ama herkesin bünyesi farklı arkadaşım hiç bulantı çekmiyor Şuan 5 aylık oldu onunda, ama olsun sonradan unutuyorsun o günleri bu ay bebeğimi kucağıma alacağım çok eskide kaldı benim için o günler 🥹 annelik gerçekten zormuş daha doğmadan anladım sende çook güzel bi anne olacaksın buna eminim çiçeğim 🩷