Busekrtl 22 haftalik hamileyim şuan uyandım desem inanır mısınız yani şöyle aslında uyanıyorum kahvaltı yapıyorum acayip tatlı bir uyku bastırıyor ve geri uyuyorum. Sonuç saatin 4 olması 🥱🤦♀️
Tuba-M55 Busekrtl uyuyun bol bol 🥰 tünelin sonunda geceleri bile bazen durduk yere uyanmalar wc ihtiyacı mide yanmaları var. O yüzden aç susuz kalmadıkça uyuyun gitsin 🤗🌼
Rara Busekrtl gerçekten uyanıp azıcık bir iş yapıp bir daha uyuyorum ben de senin gibi 🥹 bir iki gün uyumadan günü tamamlayınca bir özgüven geliyor ama bakıyorum 3. gün onların acısı da çıkıyor toplasan 6-7 saat ancak uyanık kalıyorum 😂
Busekrtl Tuba-M55 Of şimdiden geceleri tuvalete kalkıyorum zaten dışarıda çok tuvaletim geliyor, zaten normalde de çok su içip tuvalete giden biriydim daha şimdiden fena olmaya başladı 😂
Melismelo Kızımda bende öyleydim hep uyuyordum şimdi 2. Hamileyim yine hep uykum var ama istesemde uyuyamıyorum kızımdan dolayı🥲
Busekrtl Rara Ahahah cidden 2 gün ben de iyi gittim senin de dediğin gibi 3.gün resmen günü uyuyarak bitirdim 😂