melissannesi Minikkelebegim13 Aaa gözün aydın tatlım çooooook sevindim bebiş geliyo🤍🤲🏻 sağlıkla gelsin darısı bizede dua et🥰☺️
Minikkelebegim13 melissannesi İnşallah canım kan sonucu çıkmadı hala onu bekliyorum netleşmesi için ☺️ Allah sana ve isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah canım benim ❤️
mrvess Ben de sizin gibi dün bi kaç damla pembe renkte lekelendim 4 gün var daha regl tarihime. Dayanamayıp test yaptım ama negatif . Belki de erken diyorum bekliyorum bakalım
Dilekulgtt mrvess bende oyleydim reglimden 3 4 gun once pembemsi lekelendim kesildi gecikmenin 5. Gunu olmadim da testte negatif cikti
mrvess Dilekulgtt Yerleşme kanamasından bi kaç gün sonra hcg yükselir diyen de var. O yüzden bi kaç gün sonra tekrar test yapayım diyorum ama sizin baya olmuş kan testi verdiniz mi
mrvess Dilekulgtt Ya ben çok mu hayalperestim bilmiyorum ama renk oluncaya kadar hepimiz hamile olabiliriz diye düşünüyorum bekleyelim görelim 🙏🏻☺️
momBg Minikkelebegim13 regl den 6 gün kala pembe leke yaşamışsınız postun hepsini okudum ama göremedim gebelik varmıymış o dönem ?💖🌺💞
Busranur_mnts Minikkelebegim13 Ay ay maşallah ben de düşük ysptım pcosluyum bana da dua eder misin klomen tedavisindeyim 🤗🤗
Minikkelebegim13 momBg Doğum yaptım canım kucağıma aldım çok şükür 🤲🏻 Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah🥰🤍
Minikkelebegim13 Busranur_mnts Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah canım en kısa zamanda güzel hayırlı haberler alırsın inşallah🌸🤲🏻