Sevde11 Bette ben en başından beri kullanıyorum lekelenmelerim kanamalarim olunca da devam ettim hala da birakmadim
Kubratntklu Bette bana da ihtimale karşı gebeliği öğrenince verdi kahverengi lekelenme yaşadım nadiren söyleyince 3e çıkardı ilacı 3-4 ay kullanacağımı söyledi
Ebruyi Bette bendede kahverengi lekelenme oldu hemen gittim progestan verdi sizin ilacınızı daha önce kullandım ılk gebelıgımde uzulmeyın kanamanın gecmesı ıcın verıyorlar 2 3 gün oldu lekenme ilac sayesınde geçti
Bette Kubratntklu içim rahatladı biraz . Benimde günlük pedde ince uzun böyle ara ara kahverengi geliyor bugün duphaston ikşnci günüm
Kubratntklu Bette karışmak istemem ama bugün hastaneye gittim gebe okulu varmış ordaki ebe biraz bilgi verdi günlük ped takma enfeksiyon ve hijyen açısından sürekli çamaşırını değiştir dedi beraberinde peçete bez günlük ped bunları önermedi bilginiz olsun
kelebegim Kızlar konuyla alakalı değil ama benim de hafif lekelenmem olmuştu proluton depot igne yaptı doktor Bi doz zararı olur mu herkes hap kullanmış ama