Ozlem3737 Kızlar keseyi gördükten 3 gün sonra kanamam oldu o günden beri Progestan ve iğne kullanıyorum ara ara kahverengi lekelenmem oldu ama dün baya kanamam oldu iğne mi oldum hemen mide bulantısı da var bu süreç çok zor geçiyor inanın çok yoruldum
Ebrusisli Ozlem3737 doktoruna dünkü kanamadan bahsettin mi canım kaçıncı haftadasın evet maalesef stresli bir dönem
Ebrusisli Ozlem3737 dikkat et tuvalet ve yemek ihtiyacın dışında kalkma cinsel ilişkiden uzak dur bende riskli gebelik geçiriyorum 28 haftaya geldim hala yatıyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Ebrusisli Ozlem3737 hala iğne oluyorum haftalık vitamin ve takviyeleri kullanıyorum ve doktorumun gerek duyması durumunda endol fitil makattan hastahanede uygulanıyor başından beri haftalık şekilde kontrol altındayım ve harici üniversite hastanesine gönderdi perinatologla beraber kontrol ediyor beni randevularımı ayarlıyor
Ebrusisli Ozlem3737 bende çalışıyordum bu ikinci gebeliğim ilkinde 6 aylık doğum yaptım bebeğimi kaybettim 2 ay sonra bu hamileliğim süpriz oldu risk olduğu için direk işten ayrıldım.