Mavi3475 Kızlar bebeğim 7 aylık bugün tekrardan hamile olduğumu öğrendim ilk doğumum sezaryen erken hamile kaldım daha önce başına gelen oldumu tekrardan sezaryen olabilirmiyim en az 2 sene demişti doktorum lütfen yorum yapın
ssevilmommy Mavi3475 araları çok kısa olmuş keşke 1 sene geçseydi enazından. inşallah sorun yaşamazsınız gözünüz aydın olsun🥰♥️
MorKelebek54 Mavi3475 ssvd oluyo mu acaba? Yani sezeryan sonrasi normal dogum. Bu kadar kisa surede olur mu acaba? Bende şahsen oglumdan sonra istiyirum en azidnan oglum 1 yasidna felan (ama kararsizim kesin karar vermedim tabiki) o yuzden merak ettim bende
Badehandekuzey Mavi3475 ben iki doğum arka arkaya yaptım. Kızımı doğurdum 9 aylıkken oğluma hamile kaldım ikiside sezeryan oldum
Anneyim9196 Mavi3475 sıkıntı olmaz inslalah sağlıkla ilerler eltim 4 ay arayla kaldi çok şükür sıkıntısız ilerledi sizinde öyle olur inslalah
Ebbruc MorKelebek54 ssvd yi her doktor kabul etmiyo maalesef edenlerde min 2 yıl geçmiş olmasını istiyo aradan
Kocagoznurrrr27 MorKelebek54 Bu kadar kısa sürede normal doğum imkansız dikişler tam anlamıyla kaynamiş olmuyor kuzucuğum sezeryan olabilir ama normal dogum olmaz
Badehandekuzey Mavi3475 yaşamadım sadece ikinci sezeryanım daha geç iyileşti kızım hareketli olduğu için fazla dinlenme şansım olmadı. Şuan 3.ye hamileyim 😅
MorKelebek54 Lavinya21 cok sukur cok guzel gidiyo kuzum ilk zamanlar uyku cok zorluyodu ama uykusuzluga da alistim artik zorlanmiyorum 😍☺️☺️
MorKelebek54 Kocagoznurrrr27 dikislerden kastin ic dikisler mi canim cunku vucudun ustundeki dikis nkrmal dikis degil yapistirma benim ki
Kocagoznurrrr27 MorKelebek54 İç dikişlerin kuzum onlar hem tam kaynamamış oluyorlar 7 ayda olsa taze birde hamilesin karnın büyeyecek haliyle o sebepten normal doğum zaten olmaz 5-6 yıl gecmesi gerekiyor üzerinden gebeliğinin
Lavinya21 MorKelebek54 yaa ne güzel duygu dimii 😍 zorlandinmi çok emzirirken falan kimse varmiydi yaninda
MorKelebek54 Lavinya21 yani illaki biraz zorlandik cunku cok ucum yoktu benim suan silikon uc la emziriyirum ama yine kendi ucumla da emziriyirum. Yanimda annem vardi ilk 10 gun sonra gonderdim onu arada bir geliyo sabah gelip aksam gidiyo bisey olduğunda