Hatice-Beer Merhabalar gebelik testi silik cıkan anneler oldumu sonucu kanda gördünüz mü benim silik cıktı ama ümitlenmek istemiyorum bu evdeki testlere ne kadar güvenebiliriz
Hatice-Beer Hatice-Beer Lila2455 Evet 7 gündür gecikti öncesinde 3 gunu kan testi verdim cıkmadı betada ama bugun tes yapınca silik cizgi cıktı
Kocagoznurrrr27 Hatice-Beer Benim erken gebelik silikti hatta adet olmama 5 gün vardı şüphelendim silik çıktı bir gün sonra hem kaset test hemde erken gebelik testi aldım bir baktım ki iki çizgi sonra kan verdim değerim 56 larda çıktı 🌺
Hatice-Beer Lila2455 kan verdim aslında adetimin gecikmesinden 3cu günü beta 0.33 cıkmıtı bugu de evde test yapınca silik cıktı
Hatice-Beer Kocagoznurrrr27 bende teste görünce yanılabilir mi diye tereddüt ettim heveslenip hastaneye de gitmek istemedim acıkcası
Hatice-Beer Zeyno_01 sürekli gögüs ve bel agrım oldu beyaz akıntıda artıs vardı benim yumurtma tarihlerinde problem vardı hatta doktorum bu adetinde gel ilac baslayalım yumurta gelisimi için
Lila2455 Hatice-Beer yani test bozuk değilse eğer kanda çıkar canım bence kan ver sen emin olursun belliki geç döllenme olayı var adete yakın yumurtladıysan ondan çıkmamıştır
brcnbrcn3 Genelde negatif çıkınca yanlış sonuç olabiliyor (henüz yeterli hormon artışı oluşmadığı için tespit edemeyebiliyor) ama pozitif çıktıysa hcg yani gebelik hormonu vardır. Tebrikler 🌸🌸
Zeliha_2102 Hatice-Beer adetim üç gün geciktiğinde kan verdim negatifti on gün geciktiğinde bir daha verdim pozitif evde de silik çizgi çıkmıştı
Hatice-Beer Lila2455 pazartesi test veiricem daha önce bir düşük yaşamıştım 😢 rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌺