arirangg Bir_nazenin01 normalde pazartesiye kalır ama doktorlar bugün de görebiliyor. Sağlık ocağı yakınsa akşam 4-5 arası dkktorunuza gidip sorabilirsiniz ya da arayabilirsiniz
Pamuk Bir_nazenin01 Bende sabırsızlık hastaligi olduğu icin tüm gebeliklerimde devlet hastanesi acilinden verdim tık sonuç 😅
Neray Bir_nazenin01 ben dün sabah kan verdim 3 gibi sonuçlar çıkar dediler 3 buçukta aradım öğrendim sonra e nabiza düştü
Ecesunurnazperi Bir_nazenin01 ben mersindeyim buradaki sistemde hsl33.com olarak googledan bakabiliyorum sağlık ocağından öyle söylediler aynı gün öğrenmiş oluyorum barkod numarasıyla
arirangg Bir_nazenin01 Sağlık ocağında kan verdiğin zaman kanı alan kişinin yapıştırdığı barkodun fotoğrafını çek. O barkodla bulundupun ilin sağlık müdürlüğü sitesinden kan sonucunu aynı gün görebilirsin. Bazı illerde de barkod numarası istemiyor istersen bi dene canım. Mesela trabzon il sağlık müdürlüğü laboratuvar sonuçları yazınca o siteden aynı gün bakılıyor. Sen de hangi şehirdeysen onu yazacaksın
Ecesunurnazperi Bir_nazenin01 neyse artık bir daha aklınızda bulunsun pazartesi hayırlı haberler alırsınız inşallah 🌸
Fatma-Zehra-gunes- Bir_nazenin01 gerek yok barkod a e nabıza girin e devlet ile giriş e basın öyle de giriliyor barkod istemiyor e devletiniz varsa tamamdır
Fatma-Zehra-gunes- Bir_nazenin01 e nabız uygulamasını indir . Daha sonra ekrana giriş için şifre falan istiyor alt kısımda e devlet ile giriş e bas , e devlet şifren ve tcni yazarsın senin bilgilerin her şeyin çıkar . Tahliller reçeteler , mr sonuçlarına kadar