111anonim111 gratiste %75 indirim var kızlar internet sitesinden sipariş verebileniniz var mıı ben mağazadan aldım ama çoğu almak istediğim şey tükenmişti
Rabia98 111anonim111 siteden asla alınmıyor 2-3 saat denedim mağazaya gittim adım atacak yer yok kasa sırasında izdiham vardi gözüm kesmedi çıktım
111anonim111 gayesblog sağolsunlar hamileyim diye bana öncelik tanıdılar alabildiklerimi aldım çıktım hemen😅
111anonim111 Pamuk site çökmüş herkes mağazalara akın etmiş anlamadım bende siteden neden alınmıyor 🤷🏻♀️
Kbrbydk Pamuk canim tekrar tekrar anasayfa yapıp sepete gel. Arada bir fiyatı düzeltiyor.sonra ilerlersin. Alabildin mi bu arada
Aysegul166 111anonim111 ay hadi ya sancılarım tuttu heyecandan nasıl gidicem şimdi 😂 neyse sancım yok diye üzülüyodum bunada şükür
Kbrbydk 111anonim111 çok şükür aldım. Kaç saat uğraştım ama sepette olup stokta olmayan bir ürün yüzünden hata verip durmuş. Stoklarında baktım kaldırdım ürünü öyle daha kolay oldu. Ödeme adımına geçerken hep hata verip durdu. 11 parça eşyaya 320 lira verdim 😃kendimi ödüllendirdim vallahi
Kbrbydk Pamuk sürekli ödeme adımına geç de. Eğer service unavalible diyorsa site kaynaklı yoksa uzun yazılı hata veriyorsa birşeyin stoğu yoktur kontrol et sepetini
ellifccetin Bende dört saat sırada bekledim ama değdiğine inanıyorum. Bio Oil çatlak yağları için gitmiştim onlardan aldım 125 liraya düşüyordu. Normalde 300-400 gibi fiyatlara almıştım
2princessmother Ya sinir stres oldum oturduğum yerde online alamıyorum ödemeye geçmiyor alabilen oldu muuu 1 saattir deniyorum