Gmzesr Kızlar sorum başlıkta yenidoğan 1 numara bez kaç ay kullanılıyor stok yapmak istiyorum da ona göre alacağım
tatlibebegim_ Gmzesr biz 13 gün falan anca kullandık sonra hemen 2 numaraya geçtik sleepy markası diğer bezlere daha biraz daha küçüklerdi belki o yüzdendir
NM_mom Canım 2 kesin kullanılıyor sürekli değiştirildiği için, aslında doğum kilosuna da bağlı. Benim kızım kilo vermişti doğduğu kiloya göre ben 3 paket kullanmıştım
Gmzesr NM_mom 2 aymı kesin kullanılıyor demek istediniz 2 numara mı anlayamadım 6 paket almayı düşünmüştüm öyleyse o kdr fazla almama gerek yok mu
Gmzesr tatlibebegim_ ya çok kısa bir süre ben molfix almayı düşünmüştüm en iyisi bn 3 paket alayım şimdilik kilosunu falan da bilemeyiz çok almaya gerek yok
tatlibebegim_ Gmzesr belki bizim kilodan dolayı hemen 2 numaraya geçmişte olabiliriz ama 1 numara avuç kadar
ezgi-esk Tamamen kilosuna bağlı 3800 bebeğime molfix 1 numara 250 kadar kullandım ama çok kaka yapıyordu. 2 çok az kullandık 3 e geçtik direk. Sonra hep 4 bi ara 5 kullandım geri 4 e düştüm .