Zeyneptekin1 Canim benim oncelikle lutfen kendini uzme inan Rabbim borçluysan zamani gelince veriyor sana kendimden ornek vermek istiyorum 2010 yilimda evlendim evlendikten 2 yil sonra hamile kaldim ve iki seferde dusuk yaptim sonra tekrar kaldim oglum sukur dunyaya geldi 2013 de ondan sonra korundum 2016 civari tekrar gebe kaldim ve ondan sonra butun bebeklerimi kaybettim tam 8 tane yasayan tek oglum var 2020 de doktora gittigmde pcos var dedi ve daha gebe kalamiyordum asilama yada son care tup bebek deneriz dedi 3 yil olmadi 2023 de asilama icin tekrar muayne olmaya gittigimde Rabbim mucize vermis ve hamileymisim tabi gene hic umutlanamadim cunku cok kaybim var ama Rabbime bin sukur suan 35 haftaya girdim bendee umudumu kesmistim yani demem oki Rabbim neylerse guzel eyler geciktiriyorsa vardir bi sebebi bol bol dua et Rabbime sigin eminim yapiyorsundur zaten ama stres etme stres bile engelliuor gebe kalmayi her ay test yapar beklerdim en son hic beklemedigm artk umudumun olmadigi anda 7 gun varken kizimj ogrendim lutfen uzme kendini bu yazdiklarim sana umut olsun insallah Rabbim tez zamanda evlat haberi almayi sana nasip etsin Allaha emanet ol