Poyraz19 Arkafaslar hamilelikde tetenoz asısı icin aradilar ama yaptirmaniz zorunlu degil diyolar sizce ne yapmaliyim
seyma281015 Poyraz19 yaptırın tabiki. Ben 5e tamamladım doğumdan sonra da 3 tane oldum. Şimdiki hamileliğimde olmayacağım. Ömür boyu koruyor
GamzeCan Poyraz19 yaptırmalısın bence sezeryan olursa doğumun cocuk icin risk olusturabiliyormuş aşı olunmaması
BurcuHamza Poyraz19 kesinlikle yaptir. Ne zaman ne olacağı belli olmaz. Doktorum arka arkaya hamile kalsan bile ikinci çocukta bile artık oneriyorlar yapıyoruz dedi. Yani önemli olmasa en azından arka arkaya olan ikinci çocukta yapmazlar.
BurcuHamza Zehra5507 Dunyammmmmmm bana doktorum arka arkaya hamile kalsan da ikisinde de yaptırman lazım dedi. Yeni gelen bilgiler oyleymis
Umranoguzyazar Bende 5 yıl biliyrorum 3hafta snra bende tetenoz aşısı yaptırıcam doktrum mutlaka yaptr dedi
Busrademiir Benim doktorum 2 doz yaptırman iyidir dedi, zaten çok ağrıyor. Bu arada bu tetanoz aşısını yaptır, şeker yükleme de yaptır zamanı gelince. Yaptırıp ya da yaptırmama konusunda kararsız kalma başka insanların yaptırma demesine aldırma lütfen
Poyraz19 Kusura bakmayin hanimlar yazamadum.Asimi oldum kendime gelemedim 1haftadir disari cikmamla hasta olmam bir oldu 😐