amayinedeiyiilerledim Nurnisanur tek başına tansiyon bunu göstermez. Tansiyonu düzenli takip etmeniz ve idrar tahlili vermeniz gerekir
Yasminnnnn Nurnisanur Mutlaka kan ver ast alt değerlerine baktır ve en önemlisi idrar tahlili vererek protein kaçağina baktır tansiyon kontrolü yap tahlillerin temiz cikarsa tansiyon tek başına belirti değildir kaç haftaliksin ödemin falan varmı
Nurnisanur amayinedeiyiilerledim evde kendim takip ediyorum ama alet mı bozuk bilmiyorum sürekli farklı çıkıyor
Skrnysn amayinedeiyiilerledim Benimde iki gündür başım ağrıyor bazen dönüyor gibi ve ellerim de ayaklarımda daha çok şişme oldu bazen deprem oluyormuş gibi hissediyorum midem bulanmıyor ama bulancak gibi tansiyonum ölçemedim aletim yok eczaneyede uzağız zehirlenme olabilir mi
Papatya-68 Kan ve idrar testinden proteine bakıyolar ordan anlaşılıyor bnmde 14 çıkmıştı tahlillerim iyi çıkmıştı
amayinedeiyiilerledim Skrnysn bilmiyorum ki yediğiniz bir şey mi dokundu acaba.? Gebelik zehirlenmesinde en büyük vücut belirtisi tansiyon ve ölçmeden bilemezsiniz ne yazık ki. Bahsettiğiniz sadece ödem de olabilir ama idrar vermeden bunu bilmek de mümkün değil.