Nazannn33 NurrAllmila babada eletal 2 verdi ama kullanmadım daha 17 haftaligim siz ne zaman basladiniz
Gmom Pregnacare plus kullanıyorum iki aydır. Kutu içerisinde multivitamin ve omega hapları var. Günde bir kere bir adet multivitamin bir adet omega hapı içiyorum. Daha önce kullandığım markalar gibi midemi rahatsız etmedi. Fiyatı en son 649 tl idi.
Gmom Gmom buna ek olarak günde iki kere magnimore plus, 2 fıs ocean b12 dil altı sprey, 1 damla ocean d3k2 d vitamini damlası, ve günde bir kere gynoferon demir hapı kullanıyorum. Şu an 22+1 im.
esty35 Aryaninannesiiii ben 12. Haftamdan beri kullanıyorum suyum her kontrolde normal çıkıyor doktor aksi bir şey söylemedi hiç :/
Enfal_06 H-ckerana oceon mumy fiyatı 360 lira başka yerde aldım 315 lira şehir olarak farklılık gösteriyor fiyati devacit kullanıyordum devacitin bebeğin suyunun üstünde etkisi var denildi Perintolji doktoru kesinlikle devacit önermiyoruz onun yerine oceon veya elenetal kullanılmali
H-ckerana Enfal_06 Bende dün elenetal sordum yok dıye ocean mumy aldım ilk kez deneyecegim 300₺ verdim galiba yanlıs hatırlamıyorsam.İstanbuldayız.İkiz gebeliğim var çok halsiz oluyorum kemik ağrılarm çok oluyor
Enfal_06 H-ckerana ya ben kadın doğum doktoruna gittim bana elental al dedi ertesi günu Perintolji doktoru elental yerine oceon mumy yazdı etkisi gerçekten var ben decavit kullanırken çok halsiz ve yorgun oluyordum dengem yerinde değil gibiydi oceon kullanmaya başladım 1 aydan fazladır kendimi daha iyi hissediyorum kemik ağrıları için de magnezyum kullanabilrsin fiyatına değiyor oceon ürünleri güzel
Mavi4141 @“Sysedayilmaz” ilk doğumumda Ahmet çoşkana gidiyordum ikincisinde eda hanımı önerdiler ilk başlarda gittim ama Ahmet beye devam ediyorum Şuan
elifozkann sahhssenem ilacın dozu sana yüksek gelirse bulantı yapar. Gün aşırı iç yada ilacı acilen değiştir