Zeyneppp12- 21 haftalık hamileyim. Kaç haftadır kasığımda ağrı oluyordu yatıp kalkarken şimdi dış dudakta şişlik hiss ettim yaşayan varmı bu durumu ???
iremsevinc Zeyneppp12- bartholin kıstı olabılır kadın doğuma göster dün gece bunun için acildeydim temizlediler dünya varmış yürüyemiyordm o şişlikten dikkat et kanıma kadar enfeksiyon cıkmış
Zeyneppp12- iremsevinc o neden oluyor ki? Bir boynuz çıkarmadığım kaldı yemin ederim )) sende ayağın iç kısmından kasığa vuran ağrı mıydı? Bende vajina içinde damarlarda var varisidir diye düşündüm 2 gün sonra kontrole gideceğim bakalım ne dicek
Bakya- Zeyneppp12- muhtemelen varistir canım damarlar var demişsin geçmiş olsun doğumdan sonra kendiliğinden geçer benimde gebeliklerde oluyor maalesef ay ilerledikçe ağrısı daha belirgin oluyor
Aysegul7766 Zeyneppp12- normaldir bendede aynı şey oldu varis ve topcuklar oluştu hormansal ve gebelikten kaynaklanıyor dedi doktor doğumdan sonra geçermiş
Aysegul7766 iremsevinc gebelik hormanşarındann normaldir bendede var şuan doktor benek baskı yaptığından kan akışını azaltıyor ve ondam oluşuyor dedi doğumdan sonra geçermiş
Zeyneppp12- iremsevinc var ama orada ağrı yok ayaktan kasığa doğru ağrı vardı zaten kaç haftadır orada damarlarda vardı ama bu günden daha belirginleşti şişlik.
iremsevinc Aysegul7766 canım bu benm bahsettgm operasyon olmadan iltihap akıtmadan geçileb bişeu değil daha dün yaşadım akıttışar iltihabı enfeksiyon kanıma kadar karısmıs Apse kist bu
Zeyneppp12- Aysegul7766 hormonlardansa yapacak bir şey yok ama dokunamıyorum bile çok kötü 🙄 bu gebelikte yaşamadığım kalmadı dil yaralarım geçmeden bu başladı.
Klcslndicle Benimde bir hafta önce böyle oldu. 35.haftamdayım doktorum vajinal varis dedi ve bu bizi normal doğumdan uzaklaştıracak dedi. Çocuk baskı yaptığı için aşağı bu sebepten oluyormuş.