Bbk88 Buluttttt bu arada pkoslu olanlarda o su toplama ihtimali olduğu için 2 ay sonra transfer ediyorlarmış rahim dinlendirme yani. Demin pkoslu biriyle konuştum instagram üzerinden murat hocada tutmuş ve hiç bir sorun yaşamamış şuan hamile ama pkosu hangi derece de sormadım tabi
Buluttttt Bbk88 Canım merhaba ben hastaneyi aradım bugün murat hoca izindemi ne yapacağız diye ağustos başında başlayacakmış işe bende bana verdiği ilacı biraz daha geç kullanmaya başlayacağım ağustosta adet olmak için
Buluttttt Bbk88 evet bendede öyle olacak rahim dinlendirme yapacağız her gittiğim doktor taze transfer olmaz sana dedi, ohss o su toplamasının adıda ay valla şimdi ona bakıyorumda korkmadım değil yani 😭 ne zormuş ya
Bbk88 Buluttttt evet canım ohss adı doğru. işte bunun önüne geçmek için yapıyorlar onu da rahim dinlendirmeyi ama her pkoslu da olacak diye birsey yok ki
aybarsaybuke Aabbccc çok teşekkür ederim laporoskopik olması biraz korkutuyor ama nasibimizde buda varmıs napalım
aybarsaybuke Buluttttt çok teşekkür ederim. Biraz üzüldük mutlu mutlu gittik ne için gittik ne oldu. Ameliyattan sonra 4 ay ara verip devam edicez inşallah. Ben sizlerden haber bekliyor olacağım güzel haberler getirin bana 🥰
aybarsaybuke Bbk88 olur tabi. Bu hafta içi mr çekilecek myom mu plesanta mı netleşip ameliyat günü alıcam. Öyle kafam gitmiş ki fiyat bile sormadım 60 bin vardır diyen cok burda bilen birileri var mı acaba az cok ne kadardır
Bbk88 Buluttttt Evet canım agustosta başlayacakmış aynen sen de o şekilde kullan ağustosta adet olmak icin ben de 14 ağustos gibi gideceğim adetimin 2 inci günü ozamana denk geliyor haberdar edelim.birbirimizi diğer arkadaş 4 ay sonra başlayacakmış tedaviye 😇
Buluttttt Bbk88 aynen öyle yapalım gelişme olursa yazarız inşaallah 🌺 diğer arkadaşta en kısa zamanda atlatır bu sürecide başlar inşaallah ✨ @aybarsaybuke
aybarsaybuke Buluttttt ayy teşekkür ederim inşallah kızlar,mr çekilmem gerekiyor bu hafta içine çekilicem sonra gidip ameliyat günü alıcam @Bbk88
aybarsaybuke Bbk88 merhaba canım yarın ultrasona giricem myom mu plesanta mı kesinleşicek sonrasıda ameliyat
Bbk88 aybarsaybuke Anladım, inşallah kolay şekilde geçer Atlatırsın canimm🙏💫 Senin tüp bebeğe gecmende ki neden neydi canım
aybarsaybuke Bbk88 inşallah canım,tüp bebeğe geçiğ geçmeyeceğim belli değil aslında. Düşük sebebim araştırılması için gitmek istiyorum murat hocaya