Leylabala Merhaba mevzi size göre çok acil olmayabilir ama 😁 Antalyadan geldim burada yalnız kaldım arkadaş edinmek istiyorum kafayı yemek üzereyim
balinannesi20 Leylabala merhaba canım ben Adanalı olmama rağmen gebelikten dolayı evdeyim senin gibi kafayı yemek üzereyim 😂
Leylabala Instagram hesabın var mı acaba buradan bildirin gelmediği için geç dönmek zorunda kalıyorum leylamarpuc benim adresim eklersen sevinirim
Leylabala Esin asker mi bir yazına denk geldim de ve adana da nerede yaşıyorsun bu arada ben 26 yaşındayım 😁
balinannesi20 Leylabala özel harekat canım Seyhan merkezde yaşıyorum 25 yaşındayım sen nerde yaşıyorsun ☺️
Leylabala Ptt evleri o kadar biliyorum daha neresi nerede bilmiyorum 3 buçuk ay oldu evleneli 3 buçuk aydır hamileyim 😁
balinannesi20 Leylabala bende yüreğir ve sarıçam taraflarını hiç bilmiyorum 🙈 aa sizinki erkenden olmuş ne güzel 🤗 14 aylık evliyim 7 aylık hamileyim😄
Leylabala Öyle 28 eylül fe evlendim 29 eylül de hamile olmuş görünüyorum 😁 ama senin çok az kalmış cinsiyet nedir
Esmstf Slm bende burdayim öncelikle hosgeldiniz adanamiza👋 rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah kizlar🙏