Ozge16 Yaaravulu Ben de 25 haftalık hamileyim detaylı ultrasonda bizim kızımız da da kalbinde kireçlenme çıktı.insan tabi çok korkuyor endişeleniyor.kendi doktorumuz bu tek başına bi sıkıntı değil dese de anne yüreği.ayri çocuk kalp doktoruna gittik ve çok şükür ki başka bi sorun yok kızınız gayet iyi dedi kalp doktoru.bu kireçlenme de 1 yaşına kadar kaybolucak kendi kendine dedi.bu kireçlenmenin olduğu insanlar ince uzun ve esnek oluyorlarmış doktorumuz öyle dedi.suan kızınızın kemik gelişimi esnekliği nasıl yaşıtlarından daha uzun ve esnekmi?
MerveKrali MuratZeynepDiner bugün de doktor aynı şeyi söyledi sağ böbrek fonksiyon kaydedebilirmiş çok üzgünüm gerçekten elimden bir şey gelmiyor...
MuratZeynepDiner MerveKrali üzmeyin kendinizi sorun tam olarak neydi sizin aminyosentez sonucunuzda iyi geldi
MerveKrali MuratZeynepDiner böbrekte kist olduğu için başka bir kromozomal rahatsızlık olabilir mi diye amniyo aldırdım ama kist var hala gelişimselmiş yanı
MuratZeynepDiner MerveKrali üzülmeyin Allah büyük dua edin bol bol şifa veren Allahtır benmde doktorum yapmadı aminyosentez ayrıntılıyı beklicem
MuratZeynepDiner MuratZeynepDiner Nurerdgn aminnn canm çok sağol evet cok korkuyorum küçük bir ihtimal bile insanı mahvetmeye yetiyor doktorum bana psikolağa git dedi🙈🙈inşallah detaylı ultrasona girdgmde kaybolmus olur bende rahat bi nefe alırım
Nurerdgn MuratZeynepDiner canim daha henuz 18 haftalikmissin bu ne demek yani daha bebegin gelisiminin baslarinda herseyi tam olarak yerli yerine oturmadi tamamlanmadi uzulme lutfen Allahim korktuguna ugratmasin bagirsakdaki parlamayi duymadim ama kalpte cok duymustum biriside benim arkadasimin kizi onda da çıkmıştı ama bebek buyuyup gelisimini tamamladikca ilerki haftalarda gecer demisti doktoru ve tamamen gecti simdi masaallah saglikli bi cocuk cok şükür iyi dusun iyi olsun anliyorum seni herseyi kafaya takiyoruz hepimiz ayni durumdayiz inan Rabbim hepimize bebislerimizi saglikli sihhatli bi sekilde nasip etsin kucagimiza almayi insaallah ❤❤❤
CerenHamza MuratZeynepDiner canım merhaba, konunun üstünden çok gemiş ama bir şey sormak istedim bebegının bobregındekı kist geçti mi ? Bende 22 haftalık hamıleyım bebegımın sol bobregınde hatta böbrekten bağımsız olarak hiç bir yerle bağlantısı olmayı bobregı gerıye öten bu kist görüldü. Çok endişelendim o yüzden geçip geçmediğini merak ettim cevaplarsan eğer çok mutlu olurum
MuratZeynepDiner CerenHamza canm öncelikle geçmiş olsun benim bebegmin böbreğinde kist yoktu şükür bağırsağında parlaklık var dedi doktor en son gittiğimdede prlaklık duruyordu inşallah geçer
CerenHamza Canım çok sağol sana da çok geçmiş olsun Allah kimseyi evladıyla sınamasın.. @Minnosunannesi Merve hanım sizin mi bebeğinizde böbrekte kist vardı . Son durum ne oldu bilgi verebilir misiniz rica etsem
MerveKrali CerenHamza bizim sağ böbrekte multikistler vardı hala varlar bebek büyüdükçe o kistlerde büyüyormuş ama amniyo sıvısı iyi olduğu için suan herhangi bir sorun yok takip ediliceksin dendi hala beklemedeyim yani sağ böbrek fonksiyon kaybedecek büyük ihtimalle
CerenHamza MerveKrali anladım canım, inş fonksiyon kaybetmez. Ne diyelim allah yardımcımız olsun, bende 15 martta perinatolojiye gidicem tekrardan kist büyümüş mü küçülmüş mü diye. Allah bebişlerimizin sağlığını korusun 🙏🏻
MuratZeynepDiner Cisemk girdim canm doktor parlaklık çok az kemik beyazlığında değil önemi yok ilerleyen haftalarda kaybolur Allahın izniyle dedi onun dışında bir sorunumuz yok çok şükür hersey yolunda☺
CerenHamza MerveKrali inş hayırlı haberlerle gelirsin canım, bizimde sol böbrek altında kist mevcut ama böbrekle ilişkili olup olmadıgını daha anlayamadılar, bebek büyüdükçe kistte büyüyo tabi bakalım nolucak. Hakkımızda hayırlısı artık😊
MerveKrali CerenHamza bizimkide büyüyor ama bebek büyüdükçe büyüyo tabi zararlı değildir inşallah kistler siz emara girdiniz mi bide Doğum ne zaman sizin 🙂