Laylalaylay YeniGelinMeselesi ben de bunu ebeye sormuştum, illa ki kaka çıktığı zaman oluyor bu çok normal bir şey demişti 😂
Laylalaylay YeniGelinMeselesi aynen hatta dedi ki hastalar çekindiği için lavman istiyorlar ama ben önermiyorum dedi 😂 illa ki yapabilirsiniz dedi
Kubradagdevren YeniGelinMeselesi bende de o düşünce var da bende bir aydır bir kaşıntı var doktor cuma gününe kadar geçmezse gel sezeryan tarihi vericem dedi o zamana kadar rahat durursa bebişim sezeryan olucam galiba 🥲
YeniGelinMeselesi Kubradagdevren hayırlısı olsun canım bebişlere belli olmuyor tabii de hayırlı zamanı kendileri biliyor emin ol😌😮💨
Kubradagdevren YeniGelinMeselesi aynen öyle Canım 36yı yarıladık ama bende ara ara çok basit bel ağrılarında başka bişey yok çok nazlı g.tü ağır bi kızım olucak galiba😂😂 cinsiyetini 25. Haftaya kadar sakladı yüzüni bir kere bile göremedik zaten doğumda süpriz olacak 🥹😂😂😂
YeniGelinMeselesi Kubradagdevren maşallah ya ne güzel boşver böyle ağrıdan kopmaktansa usul usul gelsin minnoş😅😌 büyük süpriz hemde aayy😂😁
_Rojbin_ YeniGelinMeselesi bende aynı sekildeydim cnm şuan doğum sancılarım var 15 dakkadan 10 dakikaya düştü baş ağrı falanda eşlik ediyo oğlumda sezeryan oldum 7 yıl aradan sonra normal doğum dediler henüz ne yapacam bile bilemiyorum ıkınma vs 🤦🏻♀️
YeniGelinMeselesi _Rojbin_ yaa kaçıncı haftasın ? Bu ağrıların ne zaman başlamıştı 🙃 hayırlısıyla gelsin minik unutma biz buna uygun yaradıldık elbet bilirsin o an ne yapacağını ebeler yönlendiriyormuş zaten Allahım kolaylıkla kavuştursun🫶🏻
_Rojbin_ YeniGelinMeselesi malesef halen çekiyorum sabaha kadar çektim ve durdu sabaha karşı o şekilde uyumuşum ve şuan aynı şekil devam ediyor 15 dak bazen 12 dkk diye değişiyor
Balyanaklikoalam YeniGelinMeselesi aslında lavanta yapılıyor bagirsaklar boş oluyor o an vücut tamamen doğuma adapte yani ama diğer türlü olsa bile doktorlar çok alışık olduğu için normal karşılıyorlar bence çünkü tavırları öyleydi yani 🙂
YeniGelinMeselesi Balyanaklikoalam bilmiyorum sanırım her hastanede farklı benim doğum yapcağım yerde normal doğuma lavman yapmıyorlar 🤭 e normal tabi onca ıkınmaya kim olsa yapar 😅
YeniGelinMeselesi _Rojbin_ doktora bi git istersen nst bağlasınlar ya haftan gelmiş çünkü bebişko gelmeye niyetlendi sanırım🤭☺️
_Rojbin_ YeniGelinMeselesi sancılarım dengesiz dakkaliri degisiuo bazen 20 dk oluyo bazen 15 bazende 12 kararsız kaldım dayanilmayacak bı ağrı değil o kdr
YeniGelinMeselesi _Rojbin_ yalancı sancı olsa şimdiye geçerdi diye düşündüm bilemiyorum ki benimde ilk gebelik belki acı eşiğin yüksektir yani sen bilirsin tabii🙃
_Rojbin_ YeniGelinMeselesi halen aynı şekilde 15 dakka devam ediyo inmedi dakikalar gelmeye niyeti yok
YeniGelinMeselesi _Rojbin_ bilemedim bacım valla bi geliiy bi gidiiy senin bebiş😂 hayırlısı olsun inşallah☺️