Huryekrca benim annem sagolsun daha ortada fol yok yumurta yokken başlamıştı bebek alışverişi yapmaya.. Sonra bebis olacağını öğrenir öğrenmez doldurmaya başladı dolabı bana gerek kalmadan. 😁
Ama büyük kaba alışverişlerini cinsiyeti öğrenir öğrenmez başladık, biraz fiyatlar da artmadan alalım dedik. Malum ülkede zamlar saatlik oluyor. bir de ben i̇nternetten almak da istemedim incigine cincigine kadar bakıp öyle alacaktım büyük eşyaları ki içim rahat olsun o yüzden uzun vaktim olsun dedim erkenden başladım almaya.
Bana da çok olumsuz konuşan oldu “neden böyle erken yaptın alışverişi, ya bir şey olursa ya olmazsa söyle böyle olursa,yok çevremizde ölen bebek çok var doğmadan elinde kalırsa üzülürsün ” falan diye. Takmadım açıkçası, yaşayacak hayatı varsa Allah her türlü nasip eder yiyecek lokması yoksa doğduktan sonra da her an bir şey olabilir Allah korusun. Anne olarak çocuğumuz 30 yaşında da olsa korkularımız hep olacak 3 aylık olsa da.. Ama yine de hep bu korkularla yaşamayacağız.O yüzden kulak tıka hepsine. Ne olacağını bilemezsin sen keyfini sür millet konuşur durur.