__mervez__ Adetim 4 gün geçti ama hiçbir belirtim yok ne adet olacağıma dair ne hamile olacağıma dair. Kasık ağrısı bel ağrısı sıfır testin negatif çıkmasından korktuğum için bekliyorum hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var mı yardım edin
Sermec27 __mervez__ benim İlk oglumda öyle olmuştu kupkuruydum ne ıslaklik ne kasik ağrısı ne göğüs ağrısı ne bel ağrısı ne adet olacak gibiydim ne de hamilelik belirtisi vardı adete 4 gün kala test yapmıştım çok silik çizgi çıkmıştı 🥰
hbzkurtt __mervez__ bu ay bende aynı sorunu yaşıyorum 28 gunde bir olurum genelde. Şu an gelen giden yok bel agrısı ve gögüs hassasiyrtim var test yaptım negatif bu ay dişçim amoklavin vermişti onu kullanmıştım malesef gecikme ondan diye düşünüyorum😔
__mervez__ mervemurat16 ben geç döllenme diye tahmin ediyorum ama yine de test yapsam çıkar mı sizce 🥺 hiç ümidim yok kendimi kötüye hazırlamak istiyorum hep
mervemurat16 __mervez__ regliniz geçmiş çıkabilir eğer çıkmaz ise bir kadın doğuma gözükün neden geciktiğiniz belli olsun
__mervez__ hbzkurtt ilk hamileliğimde en fazla olan belirtim göğüs ucu hassasiyetimdi yine de ümidinizi kaybetmeyin derim