_ozlmm Meyranas Valla ben o kadar bakmadım o yüzden yorum yapamıyorum ama tabi bazı kıyafetlerin kalıbı küçük oluyor boyu uzun bebeklere olmayabiliyor ☺️
_ozlmm kardelen54 Bende bir tane isimli tulum beğendim şapkalı yakası dantelli kolları falan bende onu bekliyorum yeni doğan gelmesi için yada 3-6 ay falan da olur şuan sadece 12-18 ay olanı var gösteriyor 🙈
metemom_ _ozlmm ay benim de favorilerde duruyor kız olursa alırım diye çok heveslenmistim oğlum olacağını öğrenince kaldı Allah’ım size sağlıkla giydirmeye nasip etsin
Myrtle _ozlmm saglicakla giysin evladiniz 🙂 ben de aldim bu takimdan, kizim 2500 dogdu 22 gunluk, kiyafetlerin hepsi buyuk giydiremedim resmen 😀. Yazin sicakta da bunlari nasil giydircem elimde kalmaz insallah 😂
Minikmercimek_ _ozlmm ay evet az önce baktım da ben bu takımı 234 tl almısım şuan 464 yazıyor😬 gün geçtikçe yükseliyor fiyatları
RBurcu _ozlmm evet ben de aldım çok güzel ve fiyatına göre bence kaliteli diğer desenlerini de almıştım tulumlari da güzel 🌼
Enfal_06 _ozlmm bende cinsiyeti bilmeden kalpli tulum almıştım hem kız hem erkek bebege oluyordu cinsiyetimiz erkek bende bunu çok beğenmiştim direk almıştım sonrasında kendime de aynısından pijama takımı aldım doğunca beraber giyeriz diye
_ozlmm Enfal_06 ay evet bunu bende gördüm çok güzel bende de sadece tulumu var ama rengi pembe 🙈 ilk pembesini görmüştüm çok beğendiğim için aldım erkek olursa da evde giydiririm bir şey olmaz demiştim ama kız oldu 😂
Enfal_06 _ozlmm evet ben takım halinde almıştım hem kız hem erkek içindi 200 liraya aldım şimdi baktım 400 lira olmuş stoğu yoktu herkes nerden aldığımı sormuştu e bebeğin kendi mağazasında bulmuştum bizde hep kız erkeğe göre bişeyler aldık sonra erkek oldu devam ettik erkek kıyafeti almaya ama bu tulumu çok sevmiştim ilk gördüğümde aldım 😂 hm den de aynı böyle çoraplar görmüştüm onlardan da alicam böyle şeyler benim çok hoşuma gidiyor ben seviyorum unisex şeyleri
_ozlmm eminee35 omuzları fırfırsız olanları da vardı sayfa da siyah kalpli olanı falan belki onlar olabilir unisex yazıyordu diye hatırlıyorum ☺️
_ozlmm Enfal_06 aa evet bak hm de bende kalpli bir kaç şey görmüştüm siz deyince hatırladım dışarı çıktığım da bakayım bi 😂 bende unisex şeyleri krem tonları toprak tonları çok seviyorum oğlumda da çoğu kıyafeti öyle almıştım kızımda da kullanacağım sonuçta unisex ☺️
_ozlmm Zeyy04 Merhaba Trendyol Linda Harris satıcısından aldım kalpli hastane çıkışı yazınca çıkıyor ☺️