Diladeniz2 Tüm teorilere kafa tuttu kızım ama tek bir şey doğru çıktı yüzük testi kızlar kesinlikle yanıltmadı başından beri kız olarak gösterdi 😍Burada tahminde bulunan kişiler hep erkek dedi ama minnoş bir kız geliyor 🥲🌸💖
Nickbilmemne Diladeniz2 bana da kız dedi doktor . Bir kızım var aslında bir kızım bir oğlum olsun istiyordum ama bir taraftan kızımın bir kız kardeşi olsun istiyorum 😅 önemli olan sağlıklı olması tabi ki sağlıkla gelsinler inşallah
Rabya Hayırlısı olsun bana da hep erkek diyorlar ama henüz cinsiyet belli değil gönlümden geçen kız benimde sağlıkla gelsinler inş
Diladeniz2 Rabya Genelde ya tutarsa hesabı oluyor bence o 🥹Yüzük testini denemeni tavsiye ederim güzelim bende bir tek o doğru çıktı 🥹Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaAllah💖
yalandunyaa Diladeniz2 bende yüzük testi yaptım kız çıkıyor bakalım gönlümden kız Bir oğlu var Rabbım hayırlısını versin
Diladeniz2 Nickbilmemne Bizim ilk bebeğimiz olacak eşimde bende cinsiyet ayırt etmiyorduk ama kızı duyunca elbette gözlerimiz bir parlamadı değil özellikle eşim çok sevindi kızda olsa erkekte olsa rabbim sağlıkla kavuştursun inşaAllah 💖