Suraelik Kızlar cok fenayım tüm vücudum dayak yemiş gbi agrıyor dun gece üşümeyle basladı ve basım gözlerm heryerim agrıyor yardm edin luftn bitek parol içebilyrm grip nasıl atlatlr😷
MerveBlentAydn Suraelik tavuk çorbası iç canım pul ve karabiberli içine de limon sık gribe iyi geliyo hamile olmadan öncede her gripte kesin yapardık aile doktorumuz söylemişti gribe iyi gelir diye tarhanada içebilirsin seviyosan baharatlı bende atlattım üç dört gün önce şükür toparladım bide ballı ıhlamur limonlu ıhlamur nane limon falan iç onlarda rahatlatıyo ıhlamur bi nevi sakinleştirici gibi zaten sonra sırtına ve göğsüne Vicks diye bi krem var biliyo musun onunla masaj yaptır ve sıcak havlu koydurup sıcacık bi yerde güzelce terle terledikçe atıyosun gribi şimdiden çok geçmiş Allah şifa versin 🙏❤
Gullac35 Ben hamileligimde iki kere grip oldum. Limon, ihlamur vs fayda etmeyince doktorum antibiyotik verdi hamilelikte kullanilan cinsten.cefax diye bir ilac. bir de atesiniz olursa ve 37,5 i gecerse doktorunuza haber verin mutlaka.
Suraelik Tesekkr ederım kızlar lımonlu su içtim şimdi birde viksi kullanmak hamılelkte ıyı degıl dıyor nette ama bılemedm ayak altına surmek ıyı ama kullanmıyorö oyle gorunce atesım sımdlk yok ınsllh cıkmaz😞
MerveBlentAydn Suraelik ben kullandım canım Allah’a şükür bişey olmadı için rahat etmiyosa kullanma sor danış bi doktora ona göre karar verirsin ☺