Anonim189 Yaklaşık bir kaç aydan beri farketmiştim çok çok küçüktü bugün farkettim inanılmaz büyümüş ve iç kısmına doğru da var sanırsam siğil mi et parçası mı anlamadım dokunduğumda acı yapmıyor tam rahim ağzımın alt kısmında ve rahmimin iç kısımlarında da var galiba başına gelen var mı ne yapmam lazım doktor randevum pazartesi
brnaksyince Anonim189 çok geçmiş olsun, hamilelikte genital siğil sık görülür, bağışıklık düşmesi sonucu var olan virüs ortaya çıkar, doktorunuz bi muayene etsin. Doğum planınızı değiştirebilir. Korkmayın tedavisi var.
Zynp12 Anonim189 geçmiş olsun bı kaç kişiden duymuştum normal doğum zor olabiliyor sigilden dolayı diye ne kadar doğru bilemem inşallah hiçbir sıkıntı olmaz. Dr zaten ne yapılması gerek söyler size ilaç falan kullanılmaz ona hamilelikte. Post yukarı coksin diye yazdım.
Mrssmugee Anonim189 acil olarak gitmen gerekiyor hpv virüsü oluyor genitalde çıkan siğilller tedavisini en kısa sürede görürsen normal doğum oranın eğer düşünüyorsan daha yüksek olur ihmal etme hemen doktorunla görüş
Anonim189 Normal doğum aşırı düşünmüyorum ama internette çok kötü şeyler yazıyor o yüzden çok korktum
brnaksyince Anonim189 evet İnternette zaten herşeyin hep en en kötüsü yazar. Takip edilmesi gereken bir konu, şanslısınız ki fark etmişsiniz. Sinsi ilerleyen bi durum olsaydı daha kötü olurdu. Eşiniz de varsa bu durum onun da doktora gidip tedavi olması gerekiyor. Sizde ki geçse bile onda varsa pinpon etkisi düşün sürekli bulaşıp duracak. Doktorunuza bu durumu söyleyin ona göre size tedavi şekli uygulayacaktır
ikiminikannesi_ Anonim189 geçmiş olsun doktorunuza ne dedi bende geçen hafta farkettim et parçası gibi acıda yok cumartesi randevum tedirgin oldum.
Anonim189 ikiminikannesi_ merhaba bugün gittim hamilelikten kaynaklı siğil dedi normal doğumda bebeğin enfeksiyon kapma riski varmış olmayan da oluyor dedi bende pek düşünmüyorum normal doğumu şuan sana da bebeğe de sıkıntısı yok büyüyebilir artabilir korkma doğumdan 2-3 ay sonra gel hallederiz dedi
Aysegul7766 Anonim189 bendede aynı bahsettiğin şeylerden oluştu ve hiç korkma gayet normalmiş hormonlardan ve bebeğin büyümesinden kan akışı alta baskı yaptığıdan öyle oluyormuş doktorum bunun normal olduğunu ve doğumdannsonra geçeceğini söyledi ve benimkide acımıyor :)
Aysegul7766 yasemnkts engel değildir ki normal karşıladı yoksa söylerdi bunun normal olduğunu korkmamam gerektiğini söyledi doğumdan sonra geçermiş korkmayın sizde bişey olmıcaktır Allahın izniyle 😘
yasemnkts Nrscn1 merhabalar. Doktorum damar uçlarının birleşmesinden kaynaklı olduğunu normal doğum için hiç bir engel olmadığını söyledi
yasemnkts Nrscn1 benim bekarlığımda da vardı fakat gebelikte arttı. Siyah kan toplamış sivilce gibiler.irili ufaklı olarak çoğaldılar. Taharet alırlen 2 kez kanama yaptılar az az. Kaynadıktan sonra renkleri beyaza döndü ikisinin .