Tutaste_ Benim ruyalarimda hep erkek gördüm herkes erkek olucak dedi babam kiz olur dedi sadece bide bi kisi daha kiz dedi 😀sonuç kız oldu 🥹🥹
Burcu-2634 Tutaste_ bir kızım vardı bir tane daha kız olsun ablasına yaren olsun, can yoldaşı olsun diye kız istedim ama hepte bir erkek hissediyodum sonuç oğlum oluyor 🙂
Zynp12 Tutaste_ ilk 2 3 ay hep erkek hissettim. Ruyamdada hep erkek bebek görüyordum. Ama içimin hep bı tarafında da kız bebek geçiyor 🤭Sonra bı rüya gördüm kız bebek sarı mavi gözlü bizde cinsiyet öğrenmeye gideceğiz eşime dedim ki bizim kızımız olacak eşim dedi evet bende oyle hissediyorum. Ve sonuç kızımız olacak ❤️
dorugun_annesi1 Bana hep erkek olacak diyorlar bende erkek hissediyorum.bi kaç kişi kız bence dedi ama henüz öğrenemedim. Öğrenince yazarım 😂
Burcu-2634 Tutaste_ sağlıklı olsunlar da rabbimin izniyle kızı erkeği fark etmez ama kız evlat has evlat ya ne mutlu size valla 🙂
Mine-tayfun Tutaste_ bütün belirtiler bütün hurafeler erkek gösterdi ama %100 kız denildi her gittiğimde şuan 35+4 olduk ben hala erkek hissediyorum ama sanki erkek var içimde ama kız işte doğumda değişirse yok artık derim ama değişmez büyük ihtimalle
Sinem2106 Vallahi ben erkek hissediyorum bir gün önce doktora gittim kontrol için yarım saat falan baktı kız olarak tahmin ediyorum bakınca dedi ama emin değilim dedi tam emin değildi detaylı ultrason da tam görünür dedi bu arada 21+1
Kayramelisa97 Tutaste_ ilk bebeğimde erkek gördüm rüyamda erkek oldu erkek olduğunuda hissettim yani kesin erkek dedim 2 nci gebeliğim hiç hissetmiyorum 12 haftalık
ilkgozagrim__ Tutaste_ kız hissettim ve istedim rüyamda da kız görmüştüm hamile iken kızım oldu şükürler olsun
Kayramelisa97 Tutaste_ kısmet inşallah benim iki numara kızdır Benim oğlum çok hareketli çok inat 19 aylık yaşlandım valla 😅