Selensse Kızlar lökosit 10 çıktı bunu içtim tuvalete gitmemem lazım ama tuvaletim geldi içeli bir saat oldu uyuyamadım da bi türlü ne yapacağım :( kaç saatte temizler acaba
Aden35_yn Selensse Dr sabaha kadar gitme demişti ama benimde psikolojik olarak 2 saat sonra geldi gitmiştim wc ye
Freefam Selensse ne kadar cok kalirsa o kadar iyi hemen giderseniz faydasi olmaz turabildiginiz kadar tutun dayanamayinca gidin
Aybukedemirkale Selensse benim enfeksiyonum çok yüksek çıktı normslde de vardı ztn doktorlar bu ilacı uyumadan önce tuvalete çıkıp öyle içmeyi oneriyo ne kadar kalırsa o kadar iyi ben antibiyotik kullanıyorum o evreye geçiş yaptım artık o kadar arttı ki ağrılarım çok oluyo bobregimde de taş var
Mine-tayfun Selensse sorun olmaz bende geçen hafta kullandım Bana en az 2 saat lavobaya gitme dediler
Selensse Freefam lökosit miktarı 10 lökosit de 70 yazıyor ya kesin temizlenmez böyle ya yattım uyuyamadım tutuyorum tutuyorum ama ne kadar tutucam :(
00pamuk00 Uykunuz varken icseydiniz keske bgn öyle yapmistim hemen uyumustum gerci cok da faydasi olan bir ilac degil bence bana iki üç defa verdiler hep tekrarladı idrar yolu enfeksiyonu. Bir de aşırı çok su içen biriyim normalde de.
birkimseee Aybukedemirkale idrar kültürü mu verdiniz yoksa tahlilde mi çıktı enfeksiyon çok geçmiş olsun
Selensse Mine-tayfun öyle mi belki o zaman sorun olmaz ama sizin lökosit kaçtı bende 70 diyor lökosit miktarı 10 diyor
Mine-tayfun Selensse hiç bilmiyorum 1 ay önce acilden sancılandım girdim gece 3 te herşey temiz çıktı idrar da istediler idrarda enfeksiyon var dedi monurol yazdı yan etkileri olabilir felan dedi sonra kanaman vs olursa gel giyince ben korktum ilacı kullanmaya ama meğer genelleme uyarmış ilaç yüzünden kanaman olursa dememiş başka doktorlara ilacı sordum öyle içtim
busraerdem17 Haftamdayım. İdrar enfeksiyonum çıktı ve doktor Monurol ile birlikte Vagi-hex fitil verdi. Fitilde 3. Aydan önce kullanmayın yazmasına rağmen doktor kullanmamı söyledi. Ne yapmalıyım?