Esray435 ebrarmom08 benim doktorum da öyle demişti ama dediği gibi olmadı ben hiç takmadım içimi hep rahat tuttum vanada amniyosentez önerdiler yaptırmadım çok şükür sağlıklı bi kızım olacağını söylediler bende hiç takıp stres yapma
Sirincili ebrarmom08 Genelde 30 yaş ve üzeri için risk ne diyor doktorlar ama sen yinede amniyosentez yaptırma hemen başka bir doktora git
Afraninannesi ebrarmom08 3 tarama testini ve 4 lü testi de yaptırabilirsin eğer hepsi riskli çıkarsa aminosentez yaptır bence
Chanelmom Kibariye arkadaşımında risk durumu vardı karnında sıvı aldılar bebek gayet sağlıklı doğdu şu an 5 yaşında. Yaşamaz diye olumsuz yazmayalım. Zaten gergin, telaşlı ve sıvı aldırmak biraz riskli öldürecek kdr değil. Dr da önemli
Nalanktl Ben ikili testi hiç yaptırmadım risk varsa da bilmek istemedim. Ama doktorum amniyosentez de düşük riski oluyor sapasağlam bebeğide kaybedebiliriz dedi: o yüzden hiç yaptırmadım allah tan ne gelirse kabulümüz 15-16 haftalık çocuğu aldırabileceksen yaptır ama .
Dderryaa ebrarmom08 bende yaptırmadım canım kağıda doktorumun dediklerini yazıp imzaladm gerek yok dedim sen konyadaydn sanırım
Asifenerli ebrarmom08 böyle durumları gördükçe bende tarama testlerini yaptırmak istemiyorum Bebek belki çok iyi bu testler yüzünden anneler boş yere kendilerini sıkıntı stres yapıyor gerçekten tarama testi yapmak istemiyorum ne gelirse Allahtan gelir inş bi sıkıntısı yoktur bebeğinizin içinizi ferah tutun
Sirincili ebrarmom08 ablama da dediler canım bu riski. O nifty test yaptırdı kandan bakıyorlar ama onu devlet karşılamıyor biraz pahalı. İnşallah bi şey çıkmaz sende de
Sevdaliza Canım kesin sıvı aldırma 2li testlerde çoğu zaten kötü çıkıyor diğer testlere kadar bekle bende 2li tarama yaptırıcam ama eşim istediği için Yani ama sıvı aldırma bebeğe çok zararlı