MelodyFairy Nasıldı ? Benim normalde pek göğüs ucum yok ama suan sanki hafif acıyo ve çıkık gibi ilk defa böyle oldu Göğüs hassasiyeti yok şimdilik ama hafif büyüme bar var gibi hissediyorum
HESA20 MelodyFairy göğüs ucları acıyordu ucu belirginleşti bnm de gecen hafta hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık olduk bugün inşallah sizin de vardır🤲🥹
Eylul- MelodyFairy merhaba, şuan 5. Haftamdayım, 4. Hafta civarında göğsümün yanları altları acıyordu ucunda acı yoktu, 2 gündür de hiç acı kalmadı. İnşallah sağlıkla gebeliktir hayırlı haberler olsun 😊
Nergisim09 MelodyFairy vallahi yaa benim de adete 7.9 gün var bugün farkkettim ki göğüs ucum sizliyo büyümüş ucu çıkmış ama göğüs hassasiyetim yok
MelodyFairy HESA20 Hiç böyle bir belirti yaşamadım daha önce 😳😱hevesde etmek istemedim açıkçası ama dikkatimi çekti çok
HESA20 MelodyFairy evet bnm de dikkatimi çekti acaba mı derken hoop hamile olduğumu öğrendim sen de güzel haberleri al ve bize ver inşallah🤲🥰
MelodyFairy Nergisim09 Ya ben dayanamadım yaptım ama erken olduğunu biliyorum ona rağmen duramadım 🥹😀
MelodyFairy Nergisim09 23 ünde yumurtlama akıntısı yaşadım o yüzden varsa da çıkmaz daha üzerinden 12,14 gün geçmesi gerekiyor ya
Nergisim09 MelodyFairy sanki silik var gibi ama daha erkn mis tabi bı kaç güne bidaha yapabilirsin ilk bebiş mi olcak nasipse
Nergisim09 MelodyFairy üzülme tabiki Rabb’im ne zaman nasıp ederse ozman verir benm bı kızım var 3 buçuk yaşında 4 ay önce dış gebelik amaliyatı oldum laparoskopik yöntemle tekrar istiyoruz Allah nasip ederse içimi ferah tutmaya çalışıyorum her şey Allah’tan geliyor 🤲🏻❤️
Nergisim09 MelodyFairy amin canım Rabb’im hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese cuma gecesinde inşallah 🤲🏻🤲🏻