fatma3004 Merhaba annelerim. 20 aylık kızım var gölgesini son bı haftadır fark etti korkuyor git diyor ağlamaklı oluyor gelip bize sarılıyor ne yapabilirim korkusunu yenmesi için.
Aleynaceyhannnn fatma3004 benim oğlumda 19 aylık birkaç hafta önce farketti gölgesini ve çok korktu biz sürekli gölge oyunları oynadık ellerimizle şekiller yaptık kendisi de yapmaya başladı şimdi sadece gölge diyip geziyor korkusu falan kalmadı. Korktuğu dönem uykuları da çok etkilenmişti ama çok şükür kısa sürdü bu korku
Kayraninannesiii fatma3004 sizde ona kendi golgesiniz gosterin ve golgenizle hareketler yapin dans eder gibi ben oyle ypmistim oğluma oda tekrar etti sonra benimle ☺️
fatma3004 myavocado inşallah ya ne kadr sensin falan desek de git git diyip üstüne yürüyor dışardan görenler aaa ne kadar tatlı diyorlar bu hareketine ama ben annesi olarak tedirgin oluyorum 🫣
fatma3004 Kayraninannesiii kızımda el salla falan diyoruz bak o da sallayacak diyoruz sallıyor hareket yapıyor ama sonra tekrar unutuyor 🤷🏻
aslanbeyy Sizde gölgenizi göstererek bu durumu oyuna çevirebilirsiniz 🌸 gece yatarken telefonunuzun flasını açarak duvara yansıma yapıp hikayeler uydurarak korkusunu bi nebze de olsa yenebilirsiniz diye düşünüyorum 😇