Arsenugre Anneler selam herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah isteyen herkese nasip olur umarım benim ilk gebeliğim ve beta hcg bugün 1147 geldi 4.haftam keseyi normal ultrasonda ne zaman görürüz 🥹
FKRKS29 Arsenugre ben 5+6 da gitmiştim normalde beklicektik ama hasta olmuştum çok oksurugum vardi telastan gittik o zaman sadece kese görülmüştü 🥰 şimdi Allaha şükür 14+0 olduk🥰
2Princess1Mom Arsenugre Son adet tarihime göre 7 haftalık. Çarşamba günü ilk muayeneye gittim ultrasonla bakıldı 5 haftalık kese olduğunu söyledi doktor
myavocado Arsenugre benim 4. haftada gözükmez diye ultrason ile bakmamıştı doktorum, 5+3 idi gördüğümüzde.
Arsenugre Sinemyiss teşekkür ederim saglıkla büyütün bende haftaya cuma görürüm diye düşünüyorum inşallah 🥰
Maviniz Arsenugre 6 haftalıkken gittim gördüm kalp atışını da duyabilirsin dedi doktor da dinletmedi tabi😂
HESA20 Arsenugre hayırlı olsun canım bizde 5 haftalığız 4+6da gittim cok zar zor kese göründü ama minicik 5 .haftalarda daha iyi görünüyor sanırsam🥰